The Expendables: De mysterieuze Mr. Church vraagt Barney Ross en zijn doorgewinterde team, de Expendables, om een gewetenloze dictator te liquideren. Ross en zijn oude makker Christmas gaan op verkenning en ontmoeten verzetsstrijder Sandra. Al snel blijkt dat Church de mannen heeft voorgelogen. Ze weten ternauwernood te ontsnappen, maar Sandra valt in handen van een groep genadeloze soldaten. Ross besluit Sandra te bevrijden, maar zijn team zal hem daarbij moeten helpen.
×
The Expendables
De mysterieuze Mr. Church vraagt Barney Ross en zijn doorgewinterde team, de Expendables, om een gewetenloze dictator te liquideren. Ross en zijn oude makker Christmas gaan op verkenning en ontmoeten verzetsstrijder Sandra. Al snel blijkt dat Church de mannen heeft voorgelogen. Ze weten ternauwernood te ontsnappen, maar Sandra valt in handen van een groep genadeloze soldaten. Ross besluit Sandra te bevrijden, maar zijn team zal hem daarbij moeten helpen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (39)The Expendables
Geschreven door: Jurgen
   22-03-2019
Best beroerd. Misschien hadden ze een script moeten gebruiken :-). Een aantal best toffe acteurs die toch niet echt fijn aan bod komen. Of de meest kromme dialogen uitkramen.
Geschreven door: Larry
   24-10-2014
Ik vond het een oudewetse actiefilm. Een goede verhaal, met veel flinke knok-scenes en firepower. Doe daar nog wat leuke explosies bij en je hebt een actieknaller. Het was goed dat Stalone de hoofdrol had. Hij was de enige die de film eigenlijk leidde. daarnaast zijn er tal van goeje actuers die de film compleet maken zoals Jason Statham
Geschreven door: Anoniem
   22-12-2013
Goede actiefilm, zeker waard om te kijken
Geschreven door: van
   11-02-2013
Leuke film met 100% actie.
Makkelijk te volgen.
Geschreven door: Danny
   01-09-2012
Ik heb deze film gezien en vond hem erg leuk, alleen hij kon wat korter zijn.
Ik wil hem graag aanraden aan mijn vrienden.
Bedankt dat deze zo goedkoop is en erg leuk.
Met groet: Danny
Geschreven door: Bob
   25-08-2011
Lekkere film waar je niet hoeft bij na te denken. Goeie acteurs. Beetje voorspelbaar.
Geschreven door: Anoniem
   24-08-2011
Echt van de film genoten. Veel knallen en lachen. Een goeie hersenloze shoot em up met leuke special effects. En een cameo van Schwarzenegger himself!
Geschreven door: Anoniem
   29-05-2011
Lekkere niet nadenk film met veel goede actie en een standaard verhaallijn.
Geschreven door: Peter
   09-05-2011
Fijne cast, heel wat cameo's. Het verhaal is eerder doorsnee, maar er zijn wel mooie stunts en special effects. De film houdt ook een goed tempo aan.
Geschreven door: Tom
   02-05-2011
Goede en bekende acteurs! Er wordt veel stoer gedaan en er worden ook wel wat leuke grapjes door de film heen gemaakt. Het verhaal is vrij standaard, maar de actie is super! Mooie vrouwen, veel actie! Voor een chillavond met de jongens.
Geschreven door: Anoniem
   24-04-2011
Goede actie film, verveeld geen moment, beetje voorspelbaar maar blijft boeiend.
Geschreven door: Anoniem
   06-04-2011
Goede en bekende acteurs! Er wordt veel stoer gedaan en er worden ook wel wat leuke grapjes door de film heen gemaakt. Het verhaal is vrij standaard, maar de actie is super! Mooie vrouwen, veel actie! Voor een chillavond met de jongens.
Geschreven door: Jan
   01-04-2011
Ik had er meer van verwacht, zeker met dit aantal 'sterren'. teveel kogels, te weinig verhaal...
Geschreven door: Renate
   13-03-2011
Goeie actie zoals we van de mannen gewend zijn! Verhaallijn niet veelzeggend maar de actie maakt alles goed. Weet alleen niet hoelang die ouwe koppen nog meegaan in de business. Maar ondanks dat kan ik hem zeker aanbevelen en zou ik deel 2 zo weer huren.
Geschreven door: Anoniem
   24-02-2011
Echt gaaf film veel actie
Geschreven door: Djoke
   20-02-2011
Een lekkere makkelijk en ontspannen te kijken film.
Geen ingewikkeld plot.
Gewoon ouderwets de good and the bad guys film.
Geschreven door: Jeroen
   09-02-2011
Leuke film. Lekker veel actie!
Geschreven door: EDUARD
   09-02-2011
Een film van 12 in een dozijn. Vechten met de vuist en veel schieten met alle wapens die men zich kan inbeelden. Honderden van dit soort films bestaan er reeds. Deze oudjes hadden zeker geld nodig. De goeden overleven alles en de slechten sterven toch op het einde. Niettegenstaande deze negatieve commentaar is de film best genietbaar.
Geschreven door: Peter
   29-01-2011
Als je ziet hoe de cast er uit ziet moet je geen sterk verhaal verwachten, maar actie, actie en nog eens actie. En da's precies wat je krijgt! Best lekker zo op z'n tijd. prima filmpje.
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2011
Ondanks alle talentvolle acteurs viel het mij tegen wat er mee gedaan is. Slap en simpel verhaal.
Geschreven door: Anoniem
   15-01-2011
Helaas,
Niet wat ik er van verwacht had hij viel mij tegen.
Actie ja verhaal nee.
Hou je van een film als The A-team zul je hem leuk vinden.
Anders totaal niet.

Bas
Geschreven door: rene
   12-01-2011
Veel actie maar verhaal is simpel, echt Amerikaans en toch vond ik em leuk omdat zoveel goeie bekende acteurs er in mee speelden... wederom kijkt het lekker weg.
Geschreven door: bert
   04-01-2011
Veel actie best wel lekker om even voor te gaan zitten
Geschreven door: Anoniem
   01-01-2011
Lekkere ouderwetse (maar wel van deze tijd) no-nonsense actiefilm, met veel actie en hier en daar de nodige humor. Gewoon lekker kijken zonder erbij na te hoeven denken.
Geschreven door: Anoniem
   30-12-2010
Veel actie, verhaal lijn ala A-team, dus wel voorspelbaar . Maar de moeite waard.
Geschreven door: Dennis
   30-12-2010
Gewoon weer ouderwets genieten van een geweldige aktie flim.

IngrediŽnten:

chips en limonade en onderuit op de bank.
Geschreven door: Anoniem
   28-12-2010
Had er wel wat meer van verwacht, maar kijkt toch wel lekker weg..
Geschreven door: Anoniem
   28-12-2010
lekkere leuke actiefilm
Geschreven door: Anoniem
   28-12-2010
Leuke popcornfilm en niet meer dan dat. De film krijgt van mij een extra punt omdat al die oude (en een paar nieuwere :) rotten bij elkaar opduiken. Gewoon verstand op nul en gaan!
Geschreven door: Angelique
   23-12-2010
Ik vond het een oudewetse actiefilm. Een matig verhaal, maar wel flinke knok-scenes en firepower. Doe daar nog wat leuke explosies bij en je hebt een actieknaller. Jammergenoeg dat Stalone de hoofdrol had. Hij was de enige die de film eigenlijk verpesten. De hoofdrol had beter gedragen kunnen worden door Jason Statham.
Geschreven door: Anoniem
   19-12-2010
POTJE BIER MET EEN ZAKKIE CHIPS, BOXEN KEIHARD EN GAAN MET DE BANAAN, MISTE ALLEEN NOG EEN PAAR JAPANESEN DIE WAT KUNSTJES FLIKTEN. DEEL 2 WORDT MET ARNOLD NOG SPANNENDER.
SYLVESTER IS WEER TERUG.
Geschreven door: Anoniem
   18-12-2010
Echt super leuk al die oude rotten in het vak eens samen te zien in een film! Het verhaal is wat dun, maar dat stoort helemaal niet. Het is een heerlijke film om languit op de bank van te genieten.
Geschreven door: Anoniem
   16-12-2010
Ouderwetse keiharde knallende actie van de eerste tot de laatste seconde. Toppertje om zonder na te denken heerlijk op de bank van te genieten. Natuurlijk ook geinig al die ouwe actiehelden in actie!
Geschreven door: Anoniem
   14-12-2010
Ouderwetse keihard en goed ja ze zijn wat oud maar nog niet vergeten dus voor de old school actie is het zeker een aanrader. Heel voorspelbaar maar o zo lekker Amerikaans.
Als morgen deel 2 komt huur ik die ook.
Geschreven door: Anoniem
   12-12-2010
Ouderwets Stallone-geweld uit de 80's en 90's, maar dan met wat modernere wapens. Van deze film lagen wij niet wakker. En Mickey Rourke, die de filosoof uithangt? Dat is dan weer wel heel grappig.
Geschreven door: Anoniem
   11-12-2010
Een hele leuke actiefilm met alle grote namen. Er zitten goede actiescŤnes in afgewisseld met een hoop humoristische oneliners. Je verveelt je geen moment.
Geschreven door: Sven
   11-12-2010
Heerlijk om al die actiehelden in 1 film te zien, helaas weinig actie van Bruce en Arnold, maar toch blijft er genoeg over heerlijke film om ff je verstand op nul te zetten en te genieten van een potje testosteron.
Geschreven door: Anoniem
   10-12-2010
Actiefilm met een hoog schiet- en vechtgehalte, en zelfs nog een klein romantisch tintje.
Geschreven door: Fred
   09-12-2010
Lekkere ouderwetse actiefilm.
Schrijf zelf een review
loading