The Wolverine (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hugh Jackman keert terug als de Wolverine! In deze adembenemende actiefilm gaat hij de ultieme strijd aan in het...
The Wolverine

The Wolverine

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 1 min

Hugh Jackman keert terug als de Wolverine! In deze adembenemende actiefilm gaat hij de ultieme strijd aan in het hedendaagse Japan. Hier wordt hij geconfronteerd met zijn aartsvijand en dodelijke samoerai zwaarden, maar ook met zijn onsterfelijkheid wanneer zijn lichaam na een gruwelijk gevecht niet meer herstelt. De Wolverine zal nooit meer hetzelfde zijn...

Visueel sterk Spannend Actievol Onsterfelijkheid Zwaardgevechten Tweede Wereldoorlog Japanse cultuur

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige Wolverine film die meer in lijn is met de oudere Wolverine comics (de kenners weten wat ik bedoel). Precies zoals Wolverine hoort te zijn en stukken beter dan de voorganger.
Natuurlijk een goede warming up voor de nieuwe X-Men film!!!!

Reviews

Anoniem
De film is totaal anders dan verwacht, de film loopt niet echt helemaal in dezelfde stroom als de eerste waar het toch meer om zijn ontdekking gaat van zichzelf. Deze film is anders maar zeker goed te volgen en ook mooi in elkaar gezet vanwege de goede special effects. Een aanrader en je hoeft niet eens de eerste gezien te hebben.
Anoniem
Toen we de trailer gingen bekijken betwijfelden we of we het wel moesten doen of niet, uiteindelijk hebben we deze film toch gehuurd. In het begin moet je goed opletten wil je de film begrijpen, maar achteraf gezien zijn we toch blij dat we deze film hebben gehuurd. Ik zal het ook zeker aanraden bij andere mensen om dit toch een keer te proberen. Zeker een aanrader!
Anoniem
Een film weer uit duizenden, niets bijzonders.
Anoniem
De tweede spin-off van X-Men en voor de tweede keer gaat het over the Wolverine. Wolverine is een heel interessant personage, wat helaas niet te zien was in de eerste spin-off. Dit deel is echter veel en veel beter. Veel interessanter verhaal, maar vooral ook meer, explicieter geweld. Dat doet de film goed. Een hele spannende finale doet de rest.
Een leuk opwarmertje voordat het geweld met alle X-Men weer gaat losbarsten, waar ik heel veel zin in heb!
Anoniem
Heel goede folm als je van het genre houdt. Voor mij prima
Anoniem
Stoere actie
Anoniem
Goede film, verrassende elementen! Wolverine blijft steengoed!
Anoniem
Dat Wolverine het meest intrigerende karakter is van de X-men spreekt voor zich. Dat Hugh Jackman de rol uitstekend vertolkt is eveneens een gegeven. Toch viel de film me wat tegen. Misschien wordt er met teveel moeite een verhaal rondom dit succeskarakter gevormd, waar ik mij afvraag of de film nu bijdraagt aan de mythe. Veel actie, aardig verhaal, maar ik was toch niet overtuigd. Misschien tijd om een andere held de ruimte te geven?
Anoniem
Topfilm! Zeker waard om te kijken. De spanning houdt je echt vast, waardoor je geen moment verveeld bent. Ik raad hem zeker aan. Vooral als je van actie, avontuur en spanning houdt! Als ik deze film een cijfer zou moeten geven zou ik zeker een dikke 8 geven! ik weet dat het erg hoog is maar je leeft echt in de film.
Anoniem
Zwak
Anoniem
Goede actie, goed verhaal.
Anoniem
Wat vond je van de film? Weer een goede film uit de X-Men serie.
Toegegeven: deel 1 is beter maar deze mag je zeker niet missen.
Anoniem
Had meer actie verwacht, vind deze film minder dan de eerste Wolverine.
Anoniem
Veel spanning en actie
Anoniem
Echt een superfilm, zoals eigenlijk alle Marvel films. Mooi beeld, spannende scènes en een goed verhaal. We hebben lang gewacht op deze film en was echt boven verwachting! Hugh Jackman in topvorm en supergoed geacteerd! Vanaf begin tot eind blijft het verhaal spannend en heeft de film een verrassend einde. Ik vind het leuk dat je ook een kijkje kan nemen in de Japanse cultuur. Een echte aanrader!
Anoniem
Twee uur spanning, actie, romantiek en prachtige muziek tegen een fantastische Japanse achtergrond. Inderdaad, wauw. Ja. die Hugh is weer sterk op dreef in deze movie. Echt een 'must see' voor de Wolverine-liefhebbers. Wat mooi als een rode draad door de gehele film loopt is de voor ons west Europeanen vaak onbekende krachtige Japanse traditie/cultuur. Gaaf gefilmd met alle actiescènes en je zit strak voor je beeld van begin tot einde. Kijken dus!
Anoniem
Goeie film... als je van dit genre houdt, dan erg mooi..
Sander
Wat een saaie tegenvallende film was dit! In The Wolverine gebeurt helemaal niks spannends, bah. Ik zal deze film zeker niet aanraden ik viel gewoon in slaap. Hij gaat alleen maar op zoek naar zichzelf. Een slaapverwekkende vertoning. De andere films waren een stuk beter, zeker die van de X-Men. Deze was slecht.
Anoniem
This film has the Numero Uno Silver Cyborg Soldier that I have ever seen to date, since I am Silber, Psionic Warlock that is a compliment. This film also incorporates scenes and locations from other top films in a mind blowing fast paced high action martial arts tempo. Its HD quality across Internet here is also tops. The actors are flawless and this must be Hugh Jackman's best film to date. So, I have no other choice but to give it a 5-Star max score and also a Top 10 Numero Uno Film Nomination 2014.
Anoniem
Goeie film.
Anoniem
Blijft toch mijn type film. Gewoon weer een spannende, goed onderhoudende actiefilm waarin er geen moment niets gebeurd. Als je een X-Men fan bent dan moet je ook deze film zien. Verhaal speelt zich voor een groot deel af in Japan en kent uiteindelijk ook een aparte wending. Goede special effects en het verhaal is ook gewoon weer goed. Hopelijk komt er nog een deel.
Roy
Tweede film met Wolverine in de hoofdrol na X-men Origins: Wolverine uit 2009.
Ander verhaal, andere setting: nu in Japan.
Het verhaal komt er op neer dat een oude bekende van vroeger wil dat Wolverine zijn onsterfelijkheid opgeeft om hem verder te laten leven.
De film heeft een aantal uitstekende actiescènes maar heeft ook een periode waarin weinig gebeurt, waar geprobeerd wordt meer diepgang in het verhaal te brengen. Dit had van mij niet gehoeven het houdt de film op.
Toch een goede film op naar het volgende deel.
Anoniem
Hugh Jackman als Wolverine blijft leuk om naar te kijken. Losstaande film en toch blijft er een link met X-Men. Goed begin, sterk einde. Ben nu al benieuwd naar het volgende deel. Je moet wel bij de film blijven om hem goed te kunnen volgen. Japanse achtergrond is snel, flitsend en voortvarend, maar je moet er wel van houden. Het is niet echt mijn ding. Eerste deel vond ik daarin beter.
Anoniem
In vergelijking met alle andere X-Men films en het eerste deel, valt deze enorm tegen. Hij gaat de andere kant uit dan je gewend bent.
Anoniem
Heel VET!!!
De verhaallijn van deze film was weer geniaal. Al snel slaat de film om in een wilde achtervolging door Japan (hopen dat ik het goed heb) Daar komt Wolverine ook weer dingen tegen uit zijn oude leven voordat hij een mutant werd. Het verhaal krijgt een leuke wending wanneer de zus van een in gevaar gebrachte vrouw een soort hulpje wordt voor Wolverine. Ik vond deze film heel erg goed en de nieuwste snufjes kwamen er weer in voor. In deze film is het belangrijk om zo lang mogelijk (liefst voor altijd) te leven. Maar wie betaalt daar de prijs voor denk je? Zeker een aanrader met onverwachte twist.
Anoniem
De film is wat je ervan verwacht. Past in de lijn van X-Men.
Goed verhaal, beetje voorspelbaar wel. Maar toch spannend. Goede acteurs, stunts, gewoon weer een mooi vervolg.
Anoniem
Prima vermaak!
Anoniem
super!
Anoniem
Gave film
Anoniem
Door deze film wil je meer hiervan zien. Spannend en heel goed gespeeld, prima verhaal. Ga nu ook meerdere hiervan bekijken.
Acteurs zijn ook goed en bekend, zeker ook onze Famke Jansen die dit soort karakter goed kan spelen. Dus nu ook de andere uit de serie.
Anoniem
Ik vind alle Wolverine- X-man films leuk om te kijken. Ben zelf niet zo van surrealistische, maar dit kan ik goed hebben. De film is goed. Er zit een leuk verhaal in, maar helaas komt de actie laat op gang. Maar als het gaat, gaat het goed los. Zou leuk zijn als er een vervolg komt.
Anoniem
Ik vind deze film niet super bijzonder. De special effects maken veel goed. Hugh Jackman's acteerwerk is echt een plus. Verhaallijn vind ik niet denderend. Een film waar actie, romantiek, cultuur en traditie samenkomen.
Anoniem
The Wolverine is als zesde verfilming van het X-Men-universum een vreemde in het geheel. Men probeert wat heerlijk onbekommerd vermaak had kunnen worden te rechtvaardigen met een misplaatste karakteruitwerking. Lijnrecht hierop staat Wolverines onrealistische tegenstander die zelfs als de tijd dringt nog wel even tijd vindt om een spannend pakje aan te trekken. Na de proloog moeten we ons door saaie kost heen worstelen. Pas op de trein komt de vaart er een beetje in. De finale, met een overdaad aan speciale effecten, is echter twijfelachtig.

Kortom, een leuk vermaak maar minder dan de andere X-mens.
Anoniem
Toch weer een toppertje!
Lia
Echt een goede film. Er zit een mooi verhaal in en super special effects.
Echt de moeite waard
Ilana
Toch wel een verrassende film! Had er minder van verwacht, omdat er al zoveel films met Logan 'Wolverine' (Hugh Jackman) zijn, maar het viel 100% mee. Het is een spannende film met een goed verhaal en verrassend einde. Hugh Jackman (Logan/Wolverine) en Tao Okamoto (Mariko), maar zeker ook Rila Fukushima (Yukio) en de andere acteurs speelden zeker zo goed hun rol. Wel jammer dat er niet meer mutanten (o.a. 'Viper'; wel leuk bedacht) in deze film voorkomen, want het is altijd wel weer grappig om te zien wat ze nu weer bedacht hebben! In ieder geval wel kijken deze film.
Anoniem
Top film! Spanning, humor, actie en natuurlijk het heerlijke lijf van Wolverine ;)
Anoniem
Lekker in de sfeer komen en genieten, kan niet wachten to deel 2 er aan komt
Koen
Weer een mooie superheldenfilm van Marvels, met een geweldig stuk acteerwerk van Hugh Jackman. Een aanrader om te kijken! Ik geef het een dikke 8.
Anoniem
Mooie film en natuurlijk zoals altijd goede special effects. Waar de Wolverine bijna een gelijkwaardige tegenstander ontmoet.
Verrassend is toch het einde?
Of is het een nieuw begin van een ouwe aartsvijand van Logan die in een x achter hem staat!
Anoniem
Goede film hoor
Anoniem
Een mooie en geweldige superheldenfilm. Hugh Jackman is weer geweldig op dreef. Het is een klassiek verhaal van schurk kidnapt onschuldige schone en de held komt haar redden, maar toch heeft men het verhaal spannend en onderhoudend gemaakt met een leuke plotwending aan het eind. Hier en daar is de film een beetje onlogisch maar dat doet niets af aan het verhaal en de spanning. De lijfwacht verdient een extra vermelding, zij zorgt voor een lichte komische noot. Een film die de moeite waard is
Anoniem
chill
Anoniem
Geweldige film, echt een aanrader!
Anoniem
Duidelijk minder heftig en spannend dan X-Men Origins: Wolverine. Je kunt merken dat de inspiratie en ideeën op het personage een beetje dunner aan het worden is. Maar Hugh Jackman zet weer een lekker rauwe superheld neer. Dus zeker de moeite waard voor de liefhebber van dit genre.
Joyce
Ik had enorm hoge verwachtingen van deze film en alles heeft hij waargemaakt. De twist in het verhaal is erg leuk en erg onverwacht. Het verhaal in het algemeen is erg mooi uitgewerkt en aan veel dingen is gedacht. Als je van X-Men houdt, dan is deze film zeker een aanrader! Er zitten veel herkenbare stukken in en veel flashbacks gaan erover, dus op zich is het handig als je enige kennis heb van de vorige films, al is het niet heel storend als dat niet zo is.
Anoniem
Ik vond de focus op Logan en zijn huidige situatie, hoe hij zich daarin voelt en wat er in hem omgaat de meest interessante delen van de film. Jackman heeft tijd gekregen om echt Logan neer te zetten, in plaats van Wolverine. Het paste goed dat hij de film zelf moest dragen, in plaats van dat hij weer een onderdeel was van een grotere cast. Dat maakte de film interessant en geslaagd.
Anoniem
Ik verwachtte er meer van, maar al met al leuke film.
Anoniem
Erg goede film, mooie special effects. Goed verzonnen
Shirley
Wolverine redt het leven van een Japanner en aan het het einde van zijn leven wil hij hem een beloning geven. Een verrassende film, zoals je het niet zal verwachten en het einde is echt een climax. Leuke mutants te zien ook. Kortom, kijk zelf maar. Ook de locatie en de special effects zijn goed.
Anoniem
Viel een beetje tegen vergeleken met het vorige deel.
Anoniem
Gave film, had hem eigenlijk slechter verwacht dus was zeer tevreden. Op naar het vervolg :)
Anoniem
Ziek
Anoniem
Hugh Jackman is echt 1 van de beste acteurs. Maar in bijna elke superheldenfilm die ik gezien heb moet de superheld(in) wel zijn krachten verliezen. Ik zeg niet dat het slecht is maar het is onderhand cliché geworden. Buiten dat een goede film.
Anoniem
Supergoed
Anoniem
Geweldige film. Erg leuk dat het weer verder uitgebreid wordt.
Anoniem
Er is geen betere acteur dan Hugh Jackman die de Wolverine zo kan neerzetten. Hij besluit Japan een bezoekje te brengen en zet de buurt op 'klauwen'. Veel actie en Japanse vrouwen. Helaas, voor de verandering nog maar eens, moet de superheld weer zijn tijdelijk op een lullige manier z'n krachten verliezen. Je wordt het nog net niet zat genoeg. Als liefhebber van dit genre zit je al gauw goed dus een aanrader is het zeker. Actie genoeg.
Ina
In zijn genre echt een topfilm. Het was superspannend, heb ook gelachen en vooral genoten van de extreme vechtscènes. Wat een meesterlijke vent toch die Hugh Jackman/Wolverine. Heb alweer zin in de volgende!
Harry
Twee uur spanning, actie, romantiek en prachtige muziek tegen een fantastische Japanse achtergrond. Inderdaad, wauw. Ja. die Hugh is weer sterk op dreef in deze movie. Echt een 'must see' voor de Wolverine-liefhebbers. Wat mooi als een rode draad door de gehele film loopt is de voor ons west Europeanen vaak onbekende krachtige Japanse traditie/cultuur. Gaaf gefilmd met alle actiescènes en je zit strak voor je beeld van begin tot einde. Kijken dus.
Anoniem
Goede film, leuke actie
Anoniem
Topfilm, vooral als je van spanning en spektakel houdt.
Stefan
Wauw, wat een film! Ik ben echt een fan van dit genre films, maar deze was dan ook wel weer fantastisch! Wolverine is echt mijn favoriete personage uit de hele Marvel Comic-serie en deze film bewees maar weer eens waarom dat zo is. Echt, als je ook van dit genre houdt moet je deze film bekijken. Ik krijg hier echt geen genoeg van. dikke 9!!!
loading