Het Paard van Sinterklaas (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een...
Het Paard van Sinterklaas

Het Paard van Sinterklaas

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 1 u 30 min

Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurant runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. De eerste schooldag is een ramp en ze wil er nooit meer heen. Ze vind troost bij Saartje, een oude pony. Dan hoort Winky op school over de komst van Sinterklaas, een hele lieve man die iedereen cadeautjes geeft. Winky krijgt een idee. Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed. Of niet?

Pony Saartje Hoopvol Familiefilm Kleurrijk feest Feestdagen Nederlandse cultuur

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
Anoniem
Heb beide films gezien. Vooral indien je kinderen nog in Sinterklaas geloven zijn beide films TOP. Zou wel eerst deel één en dan pas deel twee kijken.
Gewoon samen kijken met de kleintjes. Als volwassene verveel je je niet.
loading