Waar is Het Paard van Sinterklaas? (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Winky Wong is dolgelukkig want ze mag een jaar voor het paard van Sinterklaas zorgen. Thuis...
Waar is Het Paard van Sinterklaas?

Waar is Het Paard van Sinterklaas?

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 19 min

Winky Wong is dolgelukkig want ze mag een jaar voor het paard van Sinterklaas zorgen. Thuis wordt Winky verrast met de boodschap dat haar moeder zwanger is. Winky vindt het idee dat er een baby komt leuk, maar ook lastig. Extra moeilijk wordt het als haar moeder vanwege een verhoogde bloeddruk naar het ziekenhuis moet. Winky voelt zich alleen. Er is nog maar een plek waar ze wil zijn en dat is bij het paard van Sinterklaas op de boerderij.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
Anoniem
Beide films zijn goed (deel 1 en 2) Leuk om met kinderen -die nog in de Sint geloven - te kijken, maar ook als volwassene verveel je je niet.
loading