Waar is Het Paard van Sinterklaas?: Winky Wong is dolgelukkig want ze mag een jaar voor het paard van Sinterklaas zorgen. Thuis wordt Winky verrast met de boodschap dat haar moeder zwanger is. Winky vindt het idee dat er een baby komt leuk, maar ook lastig. Extra moeilijk wordt het als haar moeder vanwege een verhoogde bloeddruk naar het ziekenhuis moet. Winky voelt zich alleen. Er is nog maar een plek waar ze wil zijn en dat is bij het paard van Sinterklaas op de boerderij.
×
Waar is Het Paard van Sinterklaas?
Winky Wong is dolgelukkig want ze mag een jaar voor het paard van Sinterklaas zorgen. Thuis wordt Winky verrast met de boodschap dat haar moeder zwanger is. Winky vindt het idee dat er een baby komt leuk, maar ook lastig. Extra moeilijk wordt het als haar moeder vanwege een verhoogde bloeddruk naar het ziekenhuis moet. Winky voelt zich alleen. Er is nog maar een plek waar ze wil zijn en dat is bij het paard van Sinterklaas op de boerderij.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Waar is Het Paard van Sinterklaas?
Geschreven door: Anoniem
   19-11-2012
Beide films zijn goed (deel 1 en 2) Leuk om met kinderen -die nog in de Sint geloven - te kijken, maar ook als volwassene verveel je je niet.
Schrijf zelf een review
loading