Spider-Man: Homecoming (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker onder begeleiding van...
Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 8 min

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Superheld Avontuur Volwassen worden Actiescènes Queens

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Geert
Een beetje een buitenbeentje onder de spiderman films. Peter krijgt te maken met de vulture, een man die materiaal steelt om er wapens van te maken en deze te verkopen. Als spiderman kan peter dit niet laten gebeuren maar zijn eerste stappen in het heldendom zijn niet de makkelijkste zo zal blijken. Ik vind het zelf een beetje te kinderachtig gespeeld, mee surfend op de Avenger verhalen, maakt het zwakker dan de echte spiderman verhalen. Ik vond de vorige versie sterker en beter, dit lijkt half op een parodie. Beetje afknapper.
loading