Robin Hood (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Russell Crowe en regisseur Ridley Scott, bundelen in Robin Hood opnieuw hun krachten voor een episch actie- avontuur....
Robin Hood

Robin Hood

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 2 u 14 min

Russell Crowe en regisseur Ridley Scott, bundelen in Robin Hood opnieuw hun krachten voor een episch actie- avontuur. Maak kennis met de man achter de legende en ontdek het nooit eerder vertelde verhaal over hoe Robin, een heldhaftige krijgsman, als vogelvrijverklaarde een bende gelijkstemden om zich heen verzamelt om het onrecht te bestrijden en een opstand te leiden tegen de zwakke en corrupte Engelse koning. Robin en zijn manschappen beantwoorden de lokroep van een grootscheeps avontuur en trekken als onwaarschijnlijke helden ten strijde tot meerdere eer en glorie van hun vaderland, Engeland...een legende is geboren.

Kostuumdrama Avontuur Historisch episch Epische veldslagen Middeleeuwen Engeland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Deze film hoor echt thuis in het rijtje actie. Super mooie,humor volle,liefdes,actie verhaallijn. Deze moet je gezien hebben. Voor stoere mannen maar ook voor stoere vrouwen. Een avond van plezier.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Erg spannende film, met een voor ons onbekend verhaal, niet de 'bekende' Robin Hood-verhalen. Spannende verhaallijn. Volgens sommige reviews voorspelbaar maar dat vonden wij absoluut niet. Russell Crowe is zoals altijd erg goed.
Anoniem
Mooi verhaal en goede acteurs
Stefan
Prima film. Geweldige cast... Russel Crowe is sowieso een toppertje. Maar het verhaal is interessant, spannend en vernieuwend. Echt de moeite waard om te kijken. De film is ook niet overdreven gewelddadig of bloederig, sterker nog: het is een best romantische film met humor en gepaste actie. Zo'n film die je met een gerust hart op de bank met je vrouw kunt kijken en er een gezellige avond aan kunt beleven. Ja, een 8 is wel op zijn plaats.
Joost
Top film. Ik leefde me helemaal in in het verhaal. Zeker een aanrader voor mensen die van historische films houden met oude tradities.
Anoniem
Goede film, we hebben hem gelijk gekocht!!
Dirk Jan
Historisch lijken er wat zaken door elkaar te lopen, maar het is een mooi en romantisch verhaal eigenlijk... M'n vriendin voelde veel voor de mannelijkheid en vrouwelijkheid en dan met name het samenspel hiertussen. Waarom vinden vrouwen dit "echte mannen"? De film verveelt geen moment en... De animatie vd de aftiteling is briljant :-)
Angelique
Een mooie film. Het duurde even voordat ik er lekker in kwam, maar het werd steeds spannender. Eindelijk een Robin Hood film die het verhaal vertelt, hoe Robin Hood ontstond. Er werd goed geacteerd en de actiescenes waren mooi gefilmd. Dus een aanrader.
Anoniem
Heerlijke film; ben beslist geen fan van (te) veel actie en geweld maar tja, die hoort hier wel bij. Prachtige opnames en super cast!
Anoniem
Voorop gesteld: Amerikaanse actie bagger bout film. Maar dat gezegd hebbende: de insteek voor de film is origineel en ik heb me gewoon goed vermaakt hiermee.
Arie
Deze slaat eens een andere weg in dan de vorige films over Robin Hood hebben gedaan. Heel mooi gedaan maar had misschien wel wat meer romantiek in de film mogen hebben.
nurdan
Leuke en goeie verfilming van Robin Hood. Uiteraard speelt de cast waaronder Russell Crowe en Cate Blanchett een grote rol waardoor deze film nog leuker word. Zeker waard een keer te zien.
Anoniem
Aardige film over de geschiedenis vóórdat de legende Robin Hood van start ging. Zo word je meegenomen in het verhaal van de man achter Robin Hood (Robin van Locksley = Russel Crowe) en hoe hij uiteindelijk Robin Hood werd.
Anoniem
Hadden we echt weer een Robin Hood film nodig? Same old, same old. Leuke film maar totaal voorspelbaar, het verhaal is te vaak verfilmd om nog enige charme te hebben, oh oh oh aub geen Robin Hood 2!
Anoniem
Een leuke aktie film.
Thierry
Leuke spannende film. Uitstekend acterende Russell Crowe. Voor ieder wat wils. Flitsende gevechtsscènes, maar ook een vleugje romantiek. Is eigenlijk de prequel van de "echte" Robin Hood verhalen (zoals bvb Robin Hood, Prince of Thieves).
Anoniem
Geloofwaardig verhaal met een goede cast. Alleen de naam 'robin Hood' was wat gezocht. Slechts 1 scene deed denken aan de naamgever van deze film. Kijkt wel lekker weg!
Anoniem
Redelijk film. Russel Crowe en Cate Blanchet zijn goed. Film is gemaakt "to be continued". Verhaal vind ik een beetje gezocht en bedoeld om de hoofdrolspelers een achtergrond te geven. Ik verwacht een veel beter vervolg. De actie scene's zijn goed. Al met al best een vermakelijke film.
Anoniem
Alweer een film over Robin Hood, maar dan het verhaal wat zich afspeelt voor de originele verhalen beginnen.
Een film vol mooie plaatjes. Gelukkig is de hefitgheid van de gevechten redelijk beperkt, waardoor het fijn is om te volgen wat er gebeurt. Een prachtige cast.
Anoniem
echt een goede film deze moet je echt kijken als je van actie houdt
Jeroen
Topfilm. Het had misschien allen "the rise of Robin Hood" moeten heten, want pas aan het einde werd me duidelijk dat het niet het klassieke verhaal van Robin Hood verteld, maar meer de opkomst van Robin Hood. Maar wel een echte topfilm!
loading