The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een berooide Nick Cage stemt ermee in om op het verjaardagsfeest van de rijke Mexicaanse...
The Unbearable Weight of Massive Talent

The Unbearable Weight of Massive Talent

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 42 min

Een berooide Nick Cage stemt ermee in om op het verjaardagsfeest van de rijke Mexicaanse Javi te verschijnen. Deze is grote fan van Cage, maar tevens een drugsbaron. Cage zelf werkt als informant voor de CIA en poogt inlichtingen in te winnen over Javi.

Filmheld Meta-humor Zelfspot Actiekomedie Actiescènes Heden Mallorca

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
A perfect Nicolas Cage buddy movie meets supersnelle actioncomedy!

Nicolas Cage speelt Nick Cage in regisseur Tom Gormicans The Unbearable Weight of Massive Talent.
Nick zit in de problemen, als uitgerangeerde acteur en met gigantische financiele schuld. Hij kan voor een miljoen dollar een film gaan maken voor een excentrieke miljonair die wel een heel mooi verjaardagscadeau wenst. Een film over hemzelf, de superfan Javi (Pedro Pascal). Een bromance ontstaat...

Mooie onverwachte twist als Nick wordt gerecruteerd door een CIA agente Vivan (Tiffany Haddish) and moet een iconische klus gaan klaren om hemzelf en de mensen waar hij van houdt te redden.

Ook in real life heeft Nicholas Cage veel te verduren gehad, grote belastingschulden en veel slechte kritieken van rollen in B-films... Maar nu... snelle humor, fantastische acties, gevoelige momenten, mooie acteerprestaties.
Nicholas Cage is back, en hoe!
loading