Transformers: The Last Knight (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst...
Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

Actie Sciencefiction 7.25
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2017 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 28 minuten

De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford.

Reviews (1)

7.25/10.0
8
Shirley
10-12-2017
Prime is verdwenen om de aarde te redden en zijn makers te vinden ...en keert na een tijd terug om het te vernietigen. De samenwerking die er was tussen de mensen, de autobots en Optimus is vergeten. Tijd om de aarde weer te redden. Geweldige film, waar het verhaal van Arthur en de ridders van de ronde tafel in verweven zijn. Moed en eer zijn weer terug. Er zit ook veel humor in deze Transformer film. Leuk om te kijken.
loading