Transformers: The Last Knight: De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford.
×
Transformers: The Last Knight
De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Transformers: The Last Knight
Geschreven door: Shirley
   10-12-2017
Prime is verdwenen om de aarde te redden en zijn makers te vinden ...en keert na een tijd terug om het te vernietigen. De samenwerking die er was tussen de mensen, de autobots en Optimus is vergeten. Tijd om de aarde weer te redden. Geweldige film, waar het verhaal van Arthur en de ridders van de ronde tafel in verweven zijn. Moed en eer zijn weer terug. Er zit ook veel humor in deze Transformer film. Leuk om te kijken.
Schrijf zelf een review
loading