How Do You Know: Lisa's leven wordt overhoop gegooid wanneer haar enige passie abrupt wordt weggerukt. Ze stort zich in een affaire met Matty, een profhonkballer en een ego´stische ladies man. George heeft van zijn leven een ware puinhoop gemaakt en wordt achtervolgd door grote problemen met zijn vader en de wet. Wanneer Lisa en George elkaar op de ergste dag van hun leven ontmoeten, lijken hun kansen te keren.
×
How Do You Know
Lisa's leven wordt overhoop gegooid wanneer haar enige passie abrupt wordt weggerukt. Ze stort zich in een affaire met Matty, een profhonkballer en een ego´stische ladies man. George heeft van zijn leven een ware puinhoop gemaakt en wordt achtervolgd door grote problemen met zijn vader en de wet. Wanneer Lisa en George elkaar op de ergste dag van hun leven ontmoeten, lijken hun kansen te keren.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŰ
×
Reviews (13)How Do You Know
Geschreven door: Anoniem
   28-08-2011
Een heerlijke zondagmiddag-feel-good-film.
Geschreven door: Eline
   27-08-2011
Ik had zin in een ontspannende film en daarom heb ik deze gekozen. Een heerlijke weg-kijk-film. Sommige stukjes waren wel wat langdradig, en heb me wel goed kunnen in leven. Ik vond alleen die zwangere secretaresse niets toevoegen aan de film. Ik geef de film een 7.
Geschreven door: Anoniem
   17-08-2011
Middelmatige romantische komendie. Zeker een voorspelbaar verhaal. Voor de ontspanning is deze film toch wel leuk om te kijken. Deze film is een typische thuis-kijk-film met vriendinnen op de bank. Deze film scoort bij mij een 6!
Geschreven door: Remco
   17-08-2011
Wat merkwaardige hoofdrolspelers in deze film. Wat het vooral lastig maakt dat alle drie de hoofdrolspelers niet echt "likeable" zijn en je dus nooit helemaal meeleeft. Hierdoor wordt de film nooit echt romantisch en de grappen zijn te mager om de film goed te doen scoren.
Geschreven door: Anoniem
   14-08-2011
Waardeloos, niet grappig en erg langdradig! Geen aanrader, zonde van het geld!
Geschreven door: Gerhardus
   10-08-2011
Een leuke film, alleen soms erg saai omdat het soms zo voorspelbaar was en maar niet opschoot. Maar wel leuk om eens een keer te kijken.
Geschreven door: Anoniem
   08-08-2011
Saai en traag. Er gebeurt niet veel. Het bewijs dat alleen met goede acteurs de film nog niet gemaakt is. Geen aanrader.
Geschreven door: KornÚ
   26-07-2011
Niet een heel verrassende film, eigenlijk 1 waar er 1000 van zijn gemaakt. Toch wel vermakend en leuk als je van dit genre houdt. Toch wel aan te bevelen.
Geschreven door: judith
   23-07-2011
Ja, leuke film voor een keertje, echt veel humor moet je niet verwachten. Een echte Amerikaanse film, wij zijn te nuchter voor zo'n verhaallijn.
Geschreven door: Mila
   23-07-2011
De film was anders dan verwacht. Geen typisch Amerikaanse romantische comedy. Personages ontwikkelen zich niet tot een perfect persoon. Verder is het een weg kijk film, enigszins oppervlakkig. Humor ontbreekt zeker niet.
Geschreven door: Marcia
   20-07-2011
Deze film was zo teleurstellend! Ik kende de film al niet, maar na het zien van de trailer en de cast dacht ik: Yeah dit wordt lachen! Maar helaas...De film begon al vaag en was onsamenhangend en ging mijns inziens eigenlijk nergens over. Aan de acteurs ligt het op zich niet, het script was gewoon slecht! Heel erg jammer en echt zonde van mijn tijd.
Geschreven door: Anoniem
   18-07-2011
Een heerlijke film met snelle dialogen en minder voorspelbaar dan de 'gewone' romantische comedy. Veel chemie tussen de acteurs in een film met een goed verhaal.
Geschreven door: Aileen
   08-07-2011
Leuke feel-good-movie. Voorspelbaar? Euh ja! Maar wel een leuke film voor de ontspanning en toch min of meer herkenbare fragmenten. Jammer dat deze film ondanks haar topcast niet in de bioscoop heeft gedraaid. Duidelijk te zien dat het van de zelfde makers komt als "As Good As it Gets".
Schrijf zelf een review
loading