Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Je favoriete personages zijn terug en beleven opnieuw een knotsgek...
Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Familie Kids Animatie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Je favoriete personages zijn terug en beleven opnieuw een knotsgek avontuur! In deze heerlijke film boordevol humor zijn Alex, Marty, Melman en Gloria op de vlucht in Europa. Ook de ijdele Koning Julien en de kordate Pingu´ns zijn weer van de partij. Het hele stel sluit zich aan bij het circus om zo aan Kapitein Durbois van de dierenpolitie te ontsnappen. De film zit vol bloedstollende actie en kleurrijke nieuwe personages. Het wordt ÚÚn dolle boel!

Humoristisch Avontuurlijk Vrijheid Kleurrijk Heden Circus

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŰ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Shirley
Alex de leeuw en zijn dierentuinfamilie worden achtergelaten in de wildernis door de pingu´ns en vergeten. Dan besluiten ze zelf maar actie te ondernemen en de pingu´ns op te halen en naar het circus in New York terug te keren. Helaas worden ze onderweg ontdekt door mensen. Geweldige animatie met prachtige beelden en kleuren. Voor Alex en zijn groepje een ontdekkingsreis over waar ze thuis horen. Een animatie waar vriendschap en moed centraal staat. Een dikke 10.

Reviews

Joost
Een vermakelijke film, maar minder sterk dan de eerste twee delen (in de 2D versie in elk geval). We hebben wel gelachen, maar dit keer geen buikpijn gekregen van het lachen.
Het verhaal is erg slap, maar dat deert verder niet. Het dient als decor voor de grappen en daar biedt het genoeg aanknopingspunten voor.
Peter
Heerlijke, fantastische film. Doet zeker niet onder voor de vorige delen. Niet alleen voor kinderen, juist voor volwassenen ook super, door alle doordenkertjes die in de film verwerkt zijn. Als je 'm voor de tweede keer ziet, zie je weer allemaal nieuwe dingen, heerlijk!
Sophia
Wederom een hele leuke Madagascar-film. Met voor volwassenen erg leuke grapjes tussendoor. Een echte slechterik en een thuiskomst die toch wat tegenvalt.
Anoniem
Leuke en grappige film. Goed vervolg op de andere delen.
mario
Een film die beter in 3D gezien kan worden. De mensen die er mee werken worden steeds beter. Voor de rest, een goeie in de Madagaskar reeks, een feelgood movie. En voor 1 keer een extreem competente slechterik. Alleen spijtig dat de pingu´ns niet zo goed uit de verf komen.
Anoniem
Het is een grappige, kleurrijke film. Ook deze is weer over de top. Het verhaal stelt helemaal niets voor en de beweegredenen om uit Afrika weg te gaan zijn ook ver te zoeken. Maar ja, het gaat helemaal niet om het verhaal. Het gaat om anderhalf uur, met het verstand op nul, gezellig samen met het gezin naar een leuke, echter geen steengoede, kinderfilm kijken.
Joey
Net zoals zijn 2 voorgangers was dit derde deel ook weer een hele leuke film. Het verhaal stelt niet veel voor, maar toch is de film erg grappig. Een leuke film om met het hele gezin te kijken.
loading