Crank: High Voltage (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een val uit een helikopter belandt huurmoordenaar Chev Chelios in handen van Chinese artsen die hem als een...
Crank: High Voltage

Crank: High Voltage

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 32 min

Na een val uit een helikopter belandt huurmoordenaar Chev Chelios in handen van Chinese artsen die hem als een levende orgaandonor gebruiken. Als hij bijkomt, is zijn hart vervangen door een kunsthart dat op een batterij werkt. Het lukt Chev te ontsnappen. Terwijl hij op zoek gaat naar zijn eigen hart, moet hij zijn kunsthart op allerlei manieren aan de praat zien te houden.

Vechtscènes Actievol Donkere humor Wraak Elektrische schokken Hedendaags Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Tim
Mooie actiefilm
De held van deze film is nog steeds dezelfde gebleven, het gif kreeg hem niet dood en veel vreugde na zijn herstel is er niet aangezien zijn hart gestolen word.
Maar zo snel geeft hij niet op, hij wilt zijn eigendom terug.
Geweldige actiefilm

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Karen
Moeilijk te omschrijven wat dit voor film is. Ik houd het op een misdaad-actie slapstick komedie over een serieus onderwerp: illegale orgaanhandel.Een film waarin een beroepsmoordenaar zijn leven probeert te beteren, maar vnl bezig is op volle snelheid te overleven. In dit deel is het hart van de hoofdpersoon gestolen. Knap hoe de filmmakers van dit thema een onderhoudende film hebben weten te maken. Wel handig al je deel I hebt gezie. Ben benieuwd naar deel III.
Anoniem
Geweldige actiefilm met Jason Statham in de hoofdrol. Goed vervolg op Crank 1, maar zelfs als je deze eerste film niet gezien hebt, kun je de tweede film kijken. Het is een standaard actiefilm. Maar toch houd deze film je tot het einde in zijn greep.
Anoniem
Veel actie wat we wel gewend zijn van deze acteur alleen het verhaal had wel wat spannender kunnen zijn. Wel een leuke film. Ik zelf zie Jason Statham liever achter het stuur zitten. Dit zijn voor mij zijn top films.
Anoniem
Helemaal top en een perfect vervolg op deel 1. Je moet niet even opstaan om een drankje te pakken want je zit direct 3 scènes verder, zo snel is de film weer. Alleen Statham kan uit een helikopter vallen en dit overleven, wellicht een beetje vergezocht maar het past wel bij deze film en net zoals de seksscène in deel 1 hebben we ook hier een stevig momentje maar dan letterlijk op de paardenrenbaan. Nu niet met een bus Japanse schoolmeisjes, maar een paar duizend toeschouwers. Heerlijke onderhoudende megagekke supersnelle film en zeker het kijken waard.
Anoniem
Licht bizarre actiefilm in de stijl van Kill Bill-films, dus veel bloed, soms wreedheid vermengd met suggestieve seksscènes, een vleugje ironische humor, maar vooral de geboorte van een nieuw type stripheld. Jason Statham beweegt zich energiek en soepel door het beeld en draait zijn hand niet om voor een beetje tegenslag te overwinnen... Het verhaal, dat als kapstok dient om Jason te laten excelleren, doet er eigenlijk niet toe. Het is van het begin tot eind met veel vaart gefilmd. Dat moet ook wel, want anders ga je teveel nadenken en je misschien ergeren aan de vele voorspelbare cliché's.
Leuke actiefilm voor liefhebbers van Jason Statham, Tarantino en Batmanfilms. Ik geef een 7.
Floortje
Topfilm! Ook als je deel 1 niet hebt gezien is dit een echte topfilm. Een geweldige actiefilm met een paar behoorlijk vreemde wendingen. Het is een film gebaseerd op snelheid en in leven blijven en het personage maakt de meest vreemde situaties mee. Soms zelfs lachwekkend van gekkigheid.... Statham is weer lekker gevat in deze film en hij bewijst weer eens dat wat hij aanraakt, goud is. Een adrenaline-film waarbij je bijna niet rustig op de bank kan blijven zitten!
Anoniem
Crack 2 is een bijzondere film en het vervolg op de eerste. Hij valt uit de lucht, overleeft het, maar dan begint het. Zijn hart wordt verwijderd, en daarvoor krijgt hij een kunsthart dat op voltage werkt. Dan begint het verhaal van het terughalen van zijn hart. Daarin heel veel actie maar ook een soort science fiction, komedie en wat porno! Van alles dus wat met zeer vreemde momenten. Het gekke van het verhaal is dat hoe vreemd alles gaat, je toch blijft kijken. Hij is wel iets over de top, zelfs voor deze acteur.
mario
Ik weet niet wat de crew gegeten, gedronken of anderzijds tot zich genomen heeft. Maar deze kruising tussen actie, tienerkomedie, blote borsten en Tarantino-iaans geweld overgoten met een satirisch sausje werkt wel. Ik weet niet welke films eerst waren, de New Kids, of Crank, maar ze zitten in dezelfde lijn. Niet voor de jeugdige kijkers onder ons.
loading