Wanted (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wesley Gibson slijt zijn troosteloze bestaan in een benauwde kantoortuin, met een baas die hem vernedert en een...
Wanted

Wanted

Actie
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 45 min

Wesley Gibson slijt zijn troosteloze bestaan in een benauwde kantoortuin, met een baas die hem vernedert en een vriendinnetje dat hem bedriegt. Zijn leven is een puinhoop. Dan ontdekt Wesley dat de vader, die hij nooit heeft gekend, op brute wijze vermoord is en sluit hij zich, tegen wil en dank, aan bij een geheim genootschap van sluipmoordenaars: De Broederschap. Tijdens zijn opleiding door zijn getalenteerde mentor Fox, ontpopt de saaie kantoorpiet zich tot een moordwapen met bliksemsnelle reflexen en een bovenmenselijke behendigheid. Bij het aanvaarden van zijn eerste missie ontdekt Wesley echter nog iets anders: iemand van het leven beroven is niet makkelijk, maar je eigen leven weer in handen nemen is nog een stuk moeilijker.

Bullet bending Actiethriller Snelle actie Zelfontdekking Dynamische actie Moderne tijd Stedelijke actie

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Vicky
Fijne actie film, de verhaallijn zit goed in elkaar en is allesbehalve voorspelbaar,neemt voor het slot een zeer aparte wending en is zeker niet saai.Ook als de film op gang komt is het reeds zeer aangenaam om te volgen ,de cast zet een krachtig staaltje acteerwerk neer ( wat ook te verwachten was van deze gekende acteurs en actrice),decor/setting eveneens knap geopteerd en de special effects zeer krachtig gedaan.Deze film is overtuigend , niet mijn type normaliter maar ik heb van deze film absoluut genoten , een mooie 8 is deze zeker waard ! van dagelijkse sleur en dikke 0 naar top en actie

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Tim
Mooie film, leuke verhaallijn.
Zeker aanrader, mooie actiefilm
Anoniem
PFFF wat een aparte film. In de omschrijving staat niet dat het deels om SF gaat terwijl dat toch wel een beetje het geval is: kogels die door een beweging om iets of iemand heen gaan en mensen die snelheden bereiken met rennen dat ze over gebouwen heen kunnen is niet van deze tijd, dus misschien wel voor de toekomst. Maar dit maakt het geen slechte film, sterker nog het was zelfs wel een erg onderhoudende film met een goed verhaal en zeker een topcast!! Ik raad hem aan!!
loading