The Mummy Returns: Door een aaneenschakeling van gebeurtenissen komt het lichaam van Imhotep opnieuw tot leven. Hierbij wordt een nog grotere kracht tot leven gewekt, die ontstaan is uit de duisterste rituelen van het oude Egypte. Wanneer de twee krachten botsen, staat het voortbestaan van de hele wereld op het spel. Rick en Evelyn O'Connell zetten in een race tegen de klok alles op alles om hun zoon - en de gehele wereld - te behoeden voor dit onbeschrijfelijke kwaad.
×
The Mummy Returns
Door een aaneenschakeling van gebeurtenissen komt het lichaam van Imhotep opnieuw tot leven. Hierbij wordt een nog grotere kracht tot leven gewekt, die ontstaan is uit de duisterste rituelen van het oude Egypte. Wanneer de twee krachten botsen, staat het voortbestaan van de hele wereld op het spel. Rick en Evelyn O'Connell zetten in een race tegen de klok alles op alles om hun zoon - en de gehele wereld - te behoeden voor dit onbeschrijfelijke kwaad.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)The Mummy Returns
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Avondtuurlijuk verhaal. Deze moet je gezien hebben. Wat een fantastische beelden. Spelers zijn enorm goed. Kijke is de moeite waard.
Schrijf zelf een review
loading