Fallen (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Aaron 18 jaar wordt, merkt hij dat hij geen gewone jongen is. Niemand anders van zijn leeftijd heeft de vreemde...
Fallen

Fallen

Actie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 21 min

Wanneer Aaron 18 jaar wordt, merkt hij dat hij geen gewone jongen is. Niemand anders van zijn leeftijd heeft de vreemde vermogens die hij wel heeft. Zo kan hij opeens praten met zijn hond Gabriel, maar ook met andere dieren. Het is duidelijk, Aaron is een Nephilim, half mens, half engel. Op hem rust de taak zichzelf en zijn familie te beschermen tegen de Powers, de kwaadaardige engelen die naar de aarde zijn gestuurd om de 'mislukten' te elimineren. Aaron sluit vriendschap met Ezekiel, een excentrieke maar goedaardige gevallen 'engel' en Camael, de voormalige leider van de Powers. Zij maken hem duidelijk dat Aaron de Redeemer is, hij die de gevallen engelen terug kan zenden naar de hemel.

Bovennatuurlijk Zelfontdekking Engelen Moderne Tijd Stedelijke Omgeving

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading