Argylle (2024) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een succesvolle spionageromanschrijfster komt in aanraking met een man die zegt spion te zijn. Volgens hem lijkt zij met...
Argylle

Argylle

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2024 Duur: 2 u 13 min

Een succesvolle spionageromanschrijfster komt in aanraking met een man die zegt spion te zijn. Volgens hem lijkt zij met haar boeken de toekomst te voorspellen waardoor een geheime organisatie achter haar aan zit. Samen reizen ze de wereld rond om die organisatie steeds een stap voor te blijven. Vanaf dat moment lopen fictie en realiteit door elkaar.

Spannend Spionage Dynamische actie Exotische locaties

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Een spionage-romanschrijfster komt terecht in een web van gevaar en achtervolgingen, bijgestaan door een vreemde, wat lijkt alsof haar verhalen allemaal uitkomen. Ze komt van de ene verbazing in de andere terecht en zal uiteindelijk moeten vertrouwen op de mensen om haar heen, of net niet? De film volgt het format van "The Kingsman", Austin Powers vind ik, zelfde sfeertje, goede soundtrack en humor.
loading