Spider-Man: No Way Home (Extended Edition) (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De extended edition is 11 minuten langer met scènes van Peter op school, meer Charlie...
Spider-Man: No Way Home (Extended Edition)

Spider-Man: No Way Home (Extended Edition)

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 2 u 31 min

De extended edition is 11 minuten langer met scènes van Peter op school, meer Charlie Cox's Daredevil en meer van de andere Spider-Men! De film wordt ook geopend met een dank van de 3 acteurs en afgesloten met een nieuwe post-credit scene! Nu de ware identiteit van Spider-Man is prijsgegeven, kan Peter zijn normale leven niet langer meer scheiden met dat van zijn rol als superheld. Hij schakelt vervolgens de hulp van Dr. Strange in om dit alles ongedaan te maken. Dit brengt echter enorme risico's met zich mee, waarbij hij gedwongen wordt te ontdekken wat werkelijk nodig is om Spider-Man te zijn.

Superhelden Actievol Humoristisch Identiteitscrisis Spider-Man-pakken Heden Nieuw York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Eva
More of the three Spideys...

Spider-Man: No Way Home is back! Nu als Extended Cut, 11 minuten langer dan de eerste versie van de meest succesvolle Marvel $1.9 billion-film uit 2021. Starring Tom Holland als Spider-Man, met fantastische kritieken en megaveel fans in de cross-over met vorige Spider-Men Tobey Maguire en Andrew Garfield.

De 3 Peters spatten van het scherm af. Spider-Man's identiteit is ontmaskerd en dit brengt de mensen om hem heen in gevaar. Doctor Strange helpt hem de strijd aan te gaan met angstaanjagende vijanden. Een strijd voor zijn eigen toekomst en dat van de Multiverse...

60 jaar oud is Spider-Man, eerst 'n nerdy gepeste teenager, gebeten door een radioactieve spin in 1962. Peter Parker veranderde in een megasterke, via wolkenkrabbers slingerende crimefighter. Uitgegroeid tot megapopulaire wereldverbeteraar, cultuurheld.

De More Fun Stuff Version brengt grappen, geschrapte scenes, gesprekken en wat nieuwe actie in de film, met ook een nieuwe intro en post-credits scene. En je ziet onder meer Harry Holland, Tom's jongere broer!

Deze film komt ook voor in:

loading