Get Out (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Chris een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar...
Get Out

Get Out

Horror Thriller
8.33 Taal:Engels Jaar:2017 Duur:1 u 40 min

Chris een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donker vriendje heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Bekijk extra's
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Special - A Look Inside
Deze video is beschikbaar na het huren van Get Out.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Kijk film

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

8.33/10.0
10
Andrea
07-04-2018
goede film,spannend en met humor,leuke schrikmomenten
9
Valentijn
31-12-2017
Eigenlijk vind ik 'm in de verkeerde categorie staan: de horror-elementen zijn minimaal; het is eerder een thriller. Maar wát voor een: de raciale elementen zijn zó kundig uitgespeeld, een feest om naar te kijken.
loading