The Curious Case Of Benjamin Button: Benjamin Button wordt steeds jonger. Vanaf zijn geboorte in New Orleans in 1918, via de grote vaart en het bombardement op Pearl Harbor weer terug naar huis is de opmerkelijke reis van Benjamin eigenlijk net zo gewoon als die van iedereen. The Curious Case of Benjamin Button is een avontuurlijke reis door de tijd naar de geneugten van het leven, het verdriet om de dood en een liefde die de tand des tijds doorstaat.
×
The Curious Case Of Benjamin Button
Benjamin Button wordt steeds jonger. Vanaf zijn geboorte in New Orleans in 1918, via de grote vaart en het bombardement op Pearl Harbor weer terug naar huis is de opmerkelijke reis van Benjamin eigenlijk net zo gewoon als die van iedereen. The Curious Case of Benjamin Button is een avontuurlijke reis door de tijd naar de geneugten van het leven, het verdriet om de dood en een liefde die de tand des tijds doorstaat.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)The Curious Case Of Benjamin Button
Geschreven door: Anoniem
   01-01-2014
Uitstekende film. Een leuk gegeven van oud naar jong verjaren. Niet zozeer de verjonging staat centraal in deze film maar de liefdes en relaties door de jaren heen in het warme soms broeierige Louisiana. Prima acteerwerk. A must see.
Geschreven door: tonnie
   13-04-2011
Mooie film, heel mooi gemaakt ook maar werd helaas wel een beetje langdradig.Ik vond het ook een heel onverwachte rol voor Brad Pitt.
Geschreven door: Anoniem
   31-01-2011
Mooie film, sterk staaltje acteerwerk en zet je idd aan het denken over hoe snel het leven voorbij gaat.
Geschreven door: Anoniem
   12-12-2010
Mooie film vanuit een bijzonder idee. Zet je wel aan het nadenken. Het middenstuk vond ik wat traag, maar dat kwam aan het einde weer goed. Al met al leuk om te kijken, maar ik werd nauwelijks emotioneel geraakt.
Geschreven door: Jeroen
   11-11-2010
Hele rare film, maar wel heel goed gemaakt. Je zou het bijna gaan geloven dat zoiets echt mogelijk is. Super knap acteerwerk. Erg goeie film!
Schrijf zelf een review
loading