The Curious Case Of Benjamin Button (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Benjamin Button wordt steeds jonger. Vanaf zijn geboorte in New Orleans in 1918, via de grote...
The Curious Case Of Benjamin Button

The Curious Case Of Benjamin Button

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 2 u 39 min

Benjamin Button wordt steeds jonger. Vanaf zijn geboorte in New Orleans in 1918, via de grote vaart en het bombardement op Pearl Harbor weer terug naar huis is de opmerkelijke reis van Benjamin eigenlijk net zo gewoon als die van iedereen. The Curious Case of Benjamin Button is een avontuurlijke reis door de tijd naar de geneugten van het leven, het verdriet om de dood en een liefde die de tand des tijds doorstaat.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Curious Case Of Benjamin Button aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jeroen
Hele rare film, maar wel heel goed gemaakt. Je zou het bijna gaan geloven dat zoiets echt mogelijk is. Super knap acteerwerk. Erg goeie film!

Reviews

Anoniem
Uitstekende film. Een leuk gegeven van oud naar jong verjaren. Niet zozeer de verjonging staat centraal in deze film maar de liefdes en relaties door de jaren heen in het warme soms broeierige Louisiana. Prima acteerwerk. A must see.
tonnie
Mooie film, heel mooi gemaakt ook maar werd helaas wel een beetje langdradig.Ik vond het ook een heel onverwachte rol voor Brad Pitt.
Anoniem
Mooie film, sterk staaltje acteerwerk en zet je idd aan het denken over hoe snel het leven voorbij gaat.
Anoniem
Mooie film vanuit een bijzonder idee. Zet je wel aan het nadenken. Het middenstuk vond ik wat traag, maar dat kwam aan het einde weer goed. Al met al leuk om te kijken, maar ik werd nauwelijks emotioneel geraakt.
loading