Fifty Shades Darker (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een...
Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 53 min

Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

Emotionele hereniging Complex relatie Masquerade bal Hedendaags Penthouse

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Sonja
Mooie film

Reviews

Maaike
Een hele mooie film! Ben echt fan! Het is een aanrader!
Nicole
Fifty shades Darker het vervolg op Fifty shades Grey, een film vol romantiek en de steeds meer opbloeiende relatie tussen Ane Steele en Christian Grey. Ik blijf me ook verbazen dat deze twee acteurs hun rol zo overtuigend neer kunnen zetten, vooral de sexuele innige gedeeltes! Het stukje Darker in de titel slaat meer op dat het donkere verleden van Christian in deze film steeds meer onthuld worden. De 'sadist'in christian dooft steeds meer en leert hij door Anestasia wat echte liefde inhoud. Al met al een hele mooie film. Ik ben benieuwd naar het derde deel Fifty shades Freed.
Isabel
mooie film
Sjaak
mooie film
Marjolein
Super film 😊
Peter
Leuke feelgood film voor de zondagavond op de bank. Blijft grappig om samenspel tussen Grey en Anastasia te zien. Aardig om te zien dat 'darker' in de titel niet wijst op heftiger, duistere seks. Meer over zijn donkere verleden. Geen spectaculaire onthullingen, zeker niet als je de boeken gelezen hebt.
Hennie
Komt aardig overeen met het boek.
Margriet
te gekke film
loading