A Star Is Born: Doorgewinterde muzikant Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom als zangeres bijna opgegeven... totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs nu Ally's carrière opbloeit, gaat de persoonlijke kant van hun relatie achteruit en vecht Jack een voortdurende strijd met zijn eigen demonen.
×
A Star Is Born
Doorgewinterde muzikant Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom als zangeres bijna opgegeven... totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs nu Ally's carrière opbloeit, gaat de persoonlijke kant van hun relatie achteruit en vecht Jack een voortdurende strijd met zijn eigen demonen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)A Star Is Born
Geschreven door: Laura
   13-04-2019
Cheep story
Geschreven door: Barbara
   02-03-2019
Wat een mooi en ontroerende film is dit. De film vertelt het verhaal over countryzanger Jackson Maine en beginnend zangeres Ally. Jackson helpt Ally op weg naar een muziek carrière. Maar kan zijn eigen leven nauwelijks te boven staan. Het stel wordt verliefd, maar heeft zijn ups en zijn downs. De film is echt aangrijpend en ontroerend. Ik vind dit echt een heel mooi verhaal die je van begin tot het eind in zijn greep houdt. Echt zeker weten de moeite waard om naar te kijken.
Schrijf zelf een review
loading