A Star Is Born (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Doorgewinterde muzikant Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom...
A Star Is Born

A Star Is Born

Drama Romantiek
8.53 Taal:Engels Jaar:2018 Duur:2 u 10 min

Doorgewinterde muzikant Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom als zangeres bijna opgegeven... totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs nu Ally's carrière opbloeit, gaat de persoonlijke kant van hun relatie achteruit en vecht Jack een voortdurende strijd met zijn eigen demonen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Reviews (2)

8.53/10.0
4
Laura
13-04-2019
Cheep story
10
Barbara
02-03-2019
Wat een mooi en ontroerende film is dit. De film vertelt het verhaal over countryzanger Jackson Maine en beginnend zangeres Ally. Jackson helpt Ally op weg naar een muziek carrière. Maar kan zijn eigen leven nauwelijks te boven staan. Het stel wordt verliefd, maar heeft zijn ups en zijn downs. De film is echt aangrijpend en ontroerend. Ik vind dit echt een heel mooi verhaal die je van begin tot het eind in zijn greep houdt. Echt zeker weten de moeite waard om naar te kijken.
loading