The Mountain Between Us (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op...
The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 47 min

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd.

Vliegtuigcrash Romantische spanning Overlevingsdrama Sneeuwlandschappen Heden Afgelegen berg

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Barbara
Ben en Alex komen op een luchthaven vast te zitten. Ze besluiten een klein privé vliegtuig te huren. Maar als de piloot een beroerte krijgt stort het vliegtuig neer in de bergen. Ben en Alex besluiten alles op alles te zetten om te overleven. Er volgt een zware wandeling door de sneeuw. Doordat de twee op elkaar zijn aangewezen bloeit er iets moois tussen hun op. Als ze uiteindelijk weer in de realiteit van het normale leven terecht komen beseffen ze dat ze niet meer zonder elkaar kunnen. Ik heb deze film 2 keer gezien,en vind het nog steeds een mooie film om naar te kijken. Echt een aanrader!

Reviews

Lisa
Zoetsappig en enkele verrassing. Maar aardig om te zien.
Gerard
Leuk zo`n recensie als hierboven. Weet je precies hoe het afloopt. Maar dat is misschien wel goed ook. Zelden zo`n ongeloofwaardige film gezien als dit. Werkelijk geen enkele scene die ook maar een beetje geloofwaardig overkomt. Het tweetal zou al twintig keer doodgevroren moeten zijn. Dus, deze čn de vorige recensie in ogenschouw nemende lijkt mij genoeg redenen om een andere film te gaan kijken.
Els
Modern sprookje, goede acteerprestaties en de hond is ook een fijne aanwezigheid in de film :) Een film om mee in de zetel te kruipen en de wereld rondom jou even te vergeten.
loading