Alien 3 (1992) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ripley strandt met haar ruimteschip op een gevangeniskolonie. Zonder dat ze het weet heeft ze per ongeluk een Alien...
Alien 3

Alien 3

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 1992 Duur: 1 u 50 min

Ripley strandt met haar ruimteschip op een gevangeniskolonie. Zonder dat ze het weet heeft ze per ongeluk een Alien meegenomen die zich aan boord had verstopt. Nu moet ze met hulp van de gevangenen de Alien proberen te vernietigen, maar dit is erg lastig aangezien ze niet over wapens beschikken.

Xenomorf Vijandigheid Claustrofobisch Isolatie Industrieel Toekomst Fiorina 161

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Karen
Het derde deel in de alien saga. In dit derde deel wordt de relatie tussen hoofdpersoon Ellen Ripley en de aliens complexer. Na een crash op een gevangenisplaneet blijkt Ripley zwanger van een alien koningin. Een en ander loopt uit de hand. In een nieuwe poging om de aliens uit te roeien, werkt ze samen met onwillige en onwaarschijnlijke bondgenoten: moordenaars en verkrachters die monnik zijn geworden. Uiteindelijk brengt Ripley het ultieme offer in een poging exploitatie van aliens als biowapen te voorkomen. Wederom een goede film, geen slap aftreksel van Alien.
loading