Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' volgt de gebeurtenissen tijdens een...
Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Actie Horror
6.60 Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 43 min

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' volgt de gebeurtenissen tijdens een nacht in 1998. Tijdens deze nacht breekt er een dodelijk virus uit die mensen verandert in zombies, en al snel raakt de stad Raccoon City overspoelt. Een groep overlevenden probeert vervolgens te achterhalen hoe het virus tot stand is gekomen.

Huurprijs: €3,99 of 8 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.60/10.0
6
Eva
10-04-2022
'Witness the beginning of Evil..', deze film is het vervolg op de 6-delige filmreeks met Milla Jovovich, door filmmaker Johannes Roberts. Als je aan gaat van spanning en horror, ga je houden van de stoere chick Claire Redfield gespeeld door Kaya Scodelario (Maze Runner, Pirates of the Caribbean). De Duitse filmstudio Constantin Film kocht hiervoor de rechten op van de gelijknamige Japanse videogame en het is mega griezelen met dit vervolg. Claire gaat in Raccoon City op jacht naar de oplossing van een dodelijk virus dat mensen in afgrijselijke zombies verandert. Toffe soundtrack.
loading