Bad Moms: Amy Mitchell is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Haar kinderen vreten energie, haar man is zelf nog net een kind en haar baas eist alle resterende aandacht op. Op een dag is de maat vol en besluit ze om samen met twee andere zwaar gestreste moeders hun verantwoordelijkheden te laten varen en helemaal los te gaan. Dit tot ongenoegen van drie keurige moeders op school, die Amy niet kan uitstaan.
Bad Moms

Bad Moms

Komedie Romantiek 7.82
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2016 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 36 minuten
Amy Mitchell is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Haar kinderen vreten energie, haar man is zelf nog net een kind en haar baas eist alle resterende aandacht op. Op een dag is de maat vol en besluit ze om samen met twee andere zwaar gestreste moeders hun verantwoordelijkheden te laten varen en helemaal los te gaan. Dit tot ongenoegen van drie keurige moeders op school, die Amy niet kan uitstaan.
Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.82/10.0
8
Geert
01-02-2017
Grappige comedy over moeders die voor zichzelf willen opkomen en uit de dagelijkse sleur willen stappen. Amy heeft 2 kinderen, gaat uit werken, heeft een man die niets doet en het begint een beetje veel te worden. Ook op school heeft ze het druk om te helpen bij de ouderraad, en om dat alles te veranderen wil ze voorzitter worden, gooit haar man buiten en is van plan de bloemetjes buiten te zetten. Maar niet alles loopt als verwacht. Grappige situaties, goed en naturel geacteerd. Je kijkt en zegt...eigenlijk is het leven wel echt zo druk. Aanrader, no nonsense, just laugh.
loading