The Other Woman (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer advocate Carly er per ongeluk achter komt dat haar ogenschijnlijk perfecte vriend Mark getrouwd is, is ze...
The Other Woman

The Other Woman

Drama Komedie 7.40
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2014 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 45 minuten

Wanneer advocate Carly er per ongeluk achter komt dat haar ogenschijnlijk perfecte vriend Mark getrouwd is, is ze ontroostbaar. Het duurt echter niet lang voordat Carly en Marks vrouw Kate erachter komen dat hij er ook een derde vrouw (Kate Upton) op na houdt. Al gauw sluiten de drie bedrogen vrouwen een onwaarschijnlijk verbond en smeden ze een plan om de overspelige Mark een lesje te leren. Hoe meer de drie te weten komen over Mark, hoe meer plezier ze zonder hem hebben.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (5)

7.40/10.0
9
Coen en Nelly
29-12-2014
Een hele leuke, grappige film. De personages komen goed uit de verf en de acteerprestaties zijn goed. Ik heb deze film samen met mijn vrouw gekeken, en ik moet zeggen, mannen, dat is echt een aanrader. Lekkere, leuke wegkijkfilm met snedige uitspraken. Wij vonden hen zo leuk dat we een negen hebben gegeven.
8
Carla
12-10-2014
Ik mag wel zeggen een leuke grappige film. De drie dames Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton maken er wel een feestje van. Wat ik jammer vond is dat het gedeelte in de film waar de wraak wordt genomen niet zo heel erg uitgebreid is. Had van mij wel wat meer gemogen. Zoete wraak is toch wel het leukste om naar te kijken. So Lady's don't get even, Make sure you get ALL!
8
NatanaŽl
18-09-2014
Dit is echt een hele leuke komedie! De film laat op een grappige manier zien wat er gebuert als je hele wereld instort. Als Mark keer op keer vreemd gaat en zijn vrouw er achter komt dat hij alleen maar tegen haar liegt zoekt ze troost bij zijn maitresse. Een vreemde vriendschap zorgt voor vreemde en hilarische situaties. De dames vinden ook nog andere minaressen van hun man en zinnen op wraak. Dat pakt heel goed uit dankzij de hechte band die ze met elkaar krijgen en de raad die ze elkaar geven. Leuk om te zien!
7
gerline
29-08-2014
Ik geef de film een 7. De sketch was leuk en goed bedacht. Een leuke aparte film met humor waar je best een avondje mee kan vertoeven. Het wisselt af en door verschillende hoofdpersonen geeft een andere kijk op de zaak. Al met al wel aardige film
10
Jackelien
18-08-2014
Wooooww
wat een geweldige film.
Leuke cast, gezellige meiden en veel humor.
Een echte feel good film.
Aanrader om te kijken.
Zeker als je ff een dipje hebt, na het kijken van de film voel je je weer super!
Cameron is erg grappig in deze film maar de andere 2 dames doen zeker niet onder voor haar!
loading