Kickboxer: Vengeance online kijken / downloaden: Eric en Kurt Sloane zijn afstammelingen van een bekende familie van vechtsporters uit VenetiŽ, die nu in California woont. Kurt heeft niet de juiste intuÔtie om kampioen te worden en staat daarom al zijn hele leven in de schaduw van zijn oudere broer Eric. Ondanks Kurt's bezorgdheid reist Eric af naar Thailand om de Muay Thai kampioen Tong Po uit te dagen, maar hij verliest, met verschrikkelijke consequenties. Kurt is uit op wraak en begint een training onder leiding van zijn broers mentor Durand, om het op te kunnen nemen tegen de genadeloze Tong Po. - Kickboxer: Vengeance
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Kickboxer: Vengeance
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Kickboxer: Vengeance

Eric en Kurt Sloane zijn afstammelingen van een bekende familie van vechtsporters uit VenetiŽ, die nu in California woont. Kurt heeft niet de juiste intuÔtie om kampioen te worden en staat daarom al zijn hele leven in de schaduw van zijn oudere broer Eric. Ondanks Kurt's bezorgdheid reist Eric af naar Thailand om de Muay Thai kampioen Tong Po uit te dagen, maar hij verliest, met verschrikkelijke consequenties. Kurt is uit op wraak en begint een training onder leiding van zijn broers mentor Durand, om het op te kunnen nemen tegen de genadeloze Tong Po.
Waardering:
Acteurs: Jean-Claude van Damme, Dave Bautista, Alain Moussi
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!