Alice Through the Looking Glass (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De afgelopen jaren heeft Alice in navolging van haar vader de zeven zeeŽn bevaren. Terug in Londen...
Alice Through the Looking Glass

Alice Through the Looking Glass

Familie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 48 min

De afgelopen jaren heeft Alice in navolging van haar vader de zeven zeeŽn bevaren. Terug in Londen stuit ze op een betoverde spiegel en keert ze terug naar haar vrienden in Wonderland. In die magische wereld komt ze erachter dat de Hoedenmaker zijn Meerheid kwijt is, waarop de Witte Koningin haar op pad stuurt om de Chronosfeer te lenen, een metalen bol in de kamer van de Grote Klok die de tijd aanstuurt. Ze gaat terug in de tijd en begint aan een gevaarlijke race tegen de klok om de Hoedenmaker te redden voor de tijd om is.

Actie scenes Fantasievol Historisch avontuur Tijdreizen Visuele pracht Magisch Underland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Joella
Heerlijke film eentje waarbij je niet teveel hoeft na te denken en lekker van kan genieten. Deze film is prachtig in elkaar gezet met een mooi decor.
Johnny Depp speelt zijn rol ook in deze Alice weer geniaal
loading