The BFG (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. In The Big Friendly Giant, gebaseerd op Roald Dahls wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het...
The BFG

The BFG

Familie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 52 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. In The Big Friendly Giant, gebaseerd op Roald Dahls wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze 's nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus. Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet.

Vriendschapsband Magisch Fantasievol Vriendschap CGI Reuzen Engels Reuzenwereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Gerard
Wow, dol op animatiefilms maar dit gaat je fantasie te boven. Combinatie van echte acteurs en 'videoshopping'. Steven Spielberg die ook hier weer een geniaal eindproduct weet te maken. Als je dit niet leuk, mooi, ontroerend en af en toe eng vindt dan weet ik het niet meer. Echt kijken die film. En voor de aller kleinsten...... af en toe je eigen reuzenhanden voor hun oogjes houden!
Lang, heel lang geleden dat ik voor de eerste keer een 10 gaf. En dit is de tweede keer.

Deze film komt ook voor in:

loading