Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sinterklaas en de Clubpieten hebben een lekker druk jaar: nog nooit werden er...
Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes

Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 4 min

Sinterklaas en de Clubpieten hebben een lekker druk jaar: nog nooit werden er zoveel schoentjes gezet! Maar slechterik Kornee wil het Sinterklaasfeest verpesten. Door een foutje kreeg hij vroeger nooit een cadeautje van Sinterklaas. Om wraak te nemen heeft hij Moepies gemaakt, een nieuw soort speelgoedknuffel. De grappige Moepies moeten van Kornee de cadeautjes uit de schoentjes van de kinderen stelen. Als op een ochtend niet alleen de cadeautjes maar ook alle schoentjes weg zijn krijgen de Pieten de schuld. Sinterklaas snapt er niks van. Zal het op tijd goedkomen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading