Mega Mindy en de Snoepbaron (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Mega Mindy en de Snoepbaron staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want ze moet het...
Mega Mindy en de Snoepbaron

Mega Mindy en de Snoepbaron

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 16 min

In Mega Mindy en de Snoepbaron staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want ze moet het opnemen tegen de mensen waarvan ze echt van houdt. Alles draait om liefde en snoep in deze Mega Mindy film. Mieke wil Toby voor zich winnen met behulp van een liefdesdrankje van Opa.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
Seppe
Zeer mooie film. Zeer grappig met mega oma. Ik vind het wel wat veel, 10 moviepoints, maar ja. Op het laatste is het wel jammer dat de kus van Mega Mindy en Mega Toby niet echt was. Ik raad het iedereen aan.

Reviews

Anoniem
Leuke film, niet alleen voor de kids. Vooral leuk met Mega Oma en Mega Toby erbij. Mijn dochter heeft hem zelfs 3 keer gezien. Wel vind ik 10 moviepoints een beetje veel.
Denise
Een leuke film voor de hele familie.
loading