Mega Mindy en het Zwarte Kristal (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 'Mega Mindy en het Zwarte Kristal' leidt de zoektocht naar de boef Axel, helemaal...
Mega Mindy en het Zwarte Kristal

Mega Mindy en het Zwarte Kristal

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 18 min

In 'Mega Mindy en het Zwarte Kristal' leidt de zoektocht naar de boef Axel, helemaal naar de woestijn van het oosterse Zahambra. Duizenden jaren geleden, is daar het zwarte kristal neergestort. Wie deze steen in handen krijgt, kan overal een 'slechte kopie' van maken. De steen is dus uiterst gevaarlijk! Gelukkig weet niemand waar deze kristal verborgen is. Tot nu! Mieke, Toby en de anderen proberen in een spannende race om als eerste het zwarte kristal te vinden om hem zo uit handen te houden van alle bandieten. Kunnen zij de steen op tijd vernietigen? En wat zal er gebeuren als Mega Mindy een slechte kopie van haar zelf tegenkomt?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Anoniem
Mijn dochter is superblij en ze heeft Mega Mindy en het Zwarte Kristal wel 4x achter elkaar gekeken!! Een echte aanrader!!

Reviews

Birgit
Mega Mindy en het Zwarte Kristal vonden wij super spannend. De kinderen wilden hem zelfs twee keer zien. Zelfs voor de oudere kinderen is het een leuke film. We hebben gelachen om de sultan Urbanus en vonden het leuk dat het ook echt een woestijnachtige omgeving was. Dat maakte het verhaal net even echter. Een aanrader dus!
Bas
Een leuke en spannende film! De kinderen van 3 en 5 hebben ongeveer 1,5 uur vol spanning gekeken hoe roze Mega Mindy het opneemt tegen de zwarte Mega Mindy(s). En zullen Mieke en Toby eindelijk kussen? Met een leuk optreden van Sultan Urbanus.
Gilles
Die zwarte Mega Mindy is veel mooier dan dat lelijke roze pak!!
Seppe
Ik vind de film zeer leuk. Het beste personage vind ik Brutus omdat hij een hond is. Ik vind het zeer spanned op het einde omdat er 3 zwarte Mega Mindy's komen. De sultan vond ik ook zeer grappig, zeker toen hij in het water viel en zijn hoed viel voor zijn ogen. Ik zou deze film iedereen aanraden!
Folkert
Mega Mindy en het Zwarte Kristal was erg leuk en erg spannend. Zelfs voor iets oudere kinderen was de film leuk. Wat er in gebeurt verwacht je eigenlijk niet! Omdat de vriend van opa Vonkel ook een soort dief is. De kleding is ook erg goed. De plaats waar het opgenomen is, is een erg mooie plaats.
Piet
Een spannende film, waarbij de kinderen 4-7 aandachtig hebben zitten kijken hoe Mega Mindy het opnam tegen gemene boeven en 3 zwarte Mega Mindy's.
De kids waren enthousiast en wilden hem meteen weer kijken.
loading