Kung Fu Panda 3 Nederlands gesproken (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Als Po's lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en...
Kung Fu Panda 3 (NL)

Kung Fu Panda 3 (NL)

Familie Animatie Actie
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 31 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Als Po's lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda's ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle Kung Fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht: hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda's, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Panda's!

Vechtscènes Hartverwarmend Humoristisch Zelfontdekking Panda's Moderne tijd Pandadorp

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Geert
Knappe animatie film met leuke actie en humor. Het universum wordt bedreigd door Kai die terugkeert uit het geestenrijk om de chi te stelen van alle krijgers en zo de sterkste te worden. Po zal al zijn krachten moeten aanspreken om Kai te verslaan. Ook voor volwassenen is er heel wat humor verwerkt. Knappe design en uitwerking, verhaal over goed en kwaad en wat het sterkste is. Leuke film voor jong en oud en volledig in de trand van de voorgaanden. Allicht komen er nog we wat in de reeks.
loading