Hotel TranssylvaniŽ op Zijn Kop Nederlands gesproken (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Drac moet zijn meest angstaanjagende missie ooit...
Hotel TranssylvaniŽ op Zijn Kop (NL)

Hotel TranssylvaniŽ op Zijn Kop (NL)

Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2022 Duur: 1 u 24 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Drac moet zijn meest angstaanjagende missie ooit volbrengen. Als de 'De Vermonsteringsstraal' op hol slaat verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt! Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen, voordat ze gek worden van elkaar. Mavis en de vrienden van Drac helpen hun een manier te vinden om te voorkomen dat de transformatie definitief wordt.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading