Demolition (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Davis Mitchell is een succesvol zakenman die op een nacht op de spoedafdeling van het ziekenhuis belandt nadat hij net...
Demolition

Demolition

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 36 min

Davis Mitchell is een succesvol zakenman die op een nacht op de spoedafdeling van het ziekenhuis belandt nadat hij net een autocrash heeft overleefd. Daar krijgt hij het aan de stok met een haperende snoepautomaat en Davis besluit een uitvoerige, en erg persoonlijke, klachtenbrief naar de fabrikant te sturen. Zijn brief komt terecht bij de knappe Karen Moreno die op de klantenservice werkt. Gefascineerd door zijn verhaal begint Karen te antwoorden op zijn brieven: het begin van een uitzonderlijke band. Met hulp van Karen en haar zoon, en flink wat sloopwerk, begint Davis pas echt te leven. Want je kunt pas iets opnieuw opbouwen nadat je het helemaal gesloopt hebt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Demolition aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Bijzondere film. Het verhaal krijgt steeds een nieuwe wending en heeft diverse thema s. Eerlijk zijn naar jezelf en rouw. Goed acteerwerk en mooie muziek. Ieder heeft zijn eigen kijk op de wereld , diepgang en oppervlakkigheid en uiteindelijk is alles relatief. Op zich is deze film wel een aanrader.

Reviews

Maarten
De snoepautomaat doet het niet en daar gaat de hoofdpersoon dan een klachtenbrief over schrijven. Het idee is wat vergezocht maar gaandeweg de film blijkt de diepere achtergrond.

Een onverwacht en spannend einde, dat dan weer wel.
loading