The Lucky One (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zac Efron, Taylor Schilling en Blythe Danner spelen de hoofdrollen in dit sterke, romantische verhaal naar de...
The Lucky One

The Lucky One

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 37 min

Zac Efron, Taylor Schilling en Blythe Danner spelen de hoofdrollen in dit sterke, romantische verhaal naar de bestseller van Nicholas Sparks. Na zijn terugkeer uit Irak gaat marinier Logan Thibault in North Carolina op zoek naar de onbekende vrouw op de foto die tijdens de oorlog zijn leven redde.

Romantiek Liefde Foto Irakoorlog Hondenpension

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Shirley
Deze film is een geweldig mooie film. Dat komt door het verhaal en de hoofdrolspelers die geweldig spelen. Deze film is een bestemd om een gezellige meidenavond te beleven, maar ook ontroerend. Daarom geef ik deze film een 10!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Ik heb de hele commotie om Zac nooit echt begrepen tot ik deze film gezien had! Bam, wat een knappe man is dit aan het worden!
Nu ff over de film zelf. Een romantisch verhaal waarin verdriet, spanning en romantiek elkaar goed afwisselen. Maar eigenlijk te romantisch voor woorden! Een soort droom van iedere vrouw, dat er zo'n geweldige man binnenloopt en dan ook nog zo 'meant to be' zijn voor elkaar! Echt een film om heerlijk bij weg te kwijnen met tissues en veel chocolade maar vooral genieten van Zac!
Anoniem
Echt wel een prima romantische film. Pluspunten vond ik de sfeer, locatie en de acteurs. Minpunten vond ik voorspelbaarheid en niet helemaal geloofwaardig, omdat er een scène in wordt gestopt om de film spannend te maken. Ik denk dat weinig mensen zich hier echter aan zullen storen!
Anoniem
Zac Efron, Taylor Schilling en Blythe Danner spelen in dit sterke, romantische verhaal de hoofdrollen. Na zijn terugkeer uit Irak gaat Logan Thibault in North Carolina op zoek naar de onbekende vrouw op de foto die hij vond en tijdens de oorlog zijn leven redde. Eerst zal hij de foto aan haar geven. maar als hij daar eenmaal voor de deur staat, besluit hij anders. Niet alleen romantiek zie je voorbij komen in deze film, maar ook heftige momenten wat betreft de ex van deze jonge onbekende dame op de foto. Ik heb genoten van deze ontroerende film.
jaap
Prachtige film met een zeer sterk verhaal. Hoe de hoofdrolspeler het meisje vindt is mij een raadsel, maar hoe ze steeds beter met elkaar kunnen opschieten is leuk om te zien. Deze film is ook zeker niet onverdienstelijk geacteerd en het verhaal is goed opgebouwd. Grappen en serieuze scènes wisselen elkaar af.
Amber
Een mooie romantische vrouwenfilm die je aan het einde nog even een traantje laat wegpinken. Het verhaal is goed en er zijn geen 'loose ends' in deze film. Hij is onderhoudend en dromerig maar zeker geen zoetsappige film waarbij alles koek en ei is. Lekker om bij weg te zwijmelen en ook de hoofdrolspeler mag er wezen. Ik geef deze film een dikke 7,5.
M.
Deze film is echt superleuk, zielig en romantisch om te zien. De film heeft een mooie inhoud. De acteurs spelen erg mooi. Ook de locatie waar het verhaal zich afspeelt is erg mooi. De film ziet er erg realistisch uit en is daardoor heel erg geloofwaardig om te zien. Je kan je echt inleven in de film. Een supermooie film, deze moet je gewoon zien!
Anoniem
Voor wie van romantiek houdt is dit een goede film keuze. Ik vond het een prettige film om naar te kijken. Wat punten van kritiek waren voor mij dat de tegenspeelster wel erg snel haar aversie om kon zetten in affectie. Het 'jaloerse ex element' had wel wat verder uitgewerkt mogen worden naar mijn mening.
Anoniem
Een mooie romantische film. Het is een klassieke verhaallijn die goed te volgen is. Prachtige beelden in mooie natuur. Niet alle personages zijn meteen te plaatsen, maar dit doet de film geen afbreuk. Voor wie van dit soort films houdt, is dit een echte aanrader!
Anoniem
Mooie film met mooie beelden.
Anoniem
Een mooie romantische film met Zac Efron in de hoofdrol, wat een knappe kerel is dat toch! Hier en daar ook een traantje moeten laten. Wat niet gelukt is om de film een verrassende wending te geven, dat ze wel geprobeerd hebben overigens. Een 8 voor deze film toch vanwege het lekkertje Zac.
Wilrick
De film is heel romantisch en erg leuk om naar te kijken. Je kijkt de film in één keer af. Gezellig met je puberdochters die wegsmelten bij de mannelijke hoofdrolspeler. Gewoon een film die een zaterdagavond heerlijk opvult met wat drank en chips!
Anoniem
Een romantische film, waar je niet bij na hoeft te denken, maar mag zwijmelen. Mooie filmshots, prachtige omgeving, passend bij de boeken van Nicholas Sparks. Miste karakter bij de toch wel prettige verschijning van Zac Efron, maar goed, het oog wil ook wat, dus dat nemen we op de koop toe. Beste film die ik ooit gezien heb? Nee, dat niet, maar wel heerlijk om even bij weg te dromen...voor ons meiden/vrouwen!
Anoniem
Het is een heerlijke zwijmel meiden film. Niet nadenken, zakdoekjes bij de hand en lekker genieten. Ik vond de mannelijke hoofdrolspeler een beetje soft in zijn rol met weinig karakter, maar alles bij elkaar een zeer vermakelijke film.
Anoniem
The Lucky One staat synoniem voor vrouwenfilm. Mooi verhaal en boeit van begin tot het eind. De mannelijke hoofdrolspeler vond ik wat 'zoetig' en vrijwel zonder expressie spelen. Dat vond ik echt jammer. Verder zeker de moeite waard.
Lynn
Ik vind The Lucky One een hele mooie romantische film! Als je een film wilt kijken om lekker in weg te dromen, dan is dit een echte aanrader! Daarnaast is het niet onbelangrijk dat er ook een hele leuke hoofdrolspeler een hele mooie rol speelt!
Joyce
Een ontzettenden romantische film met een spetterend liefdesverhaal. Een echte meidenfilm met zakdoeken. Het verhaal is erg leuk en dynamisch opgebouwd. Doordat niet alle info in het begin gedeeld wordt, blijft het lang spannend en wordt het verhaal mooi verteld.
Ellen
The Lucky One is een echte meidenfilm met een mooi verhaal, prachtig decor en fijne hoofdrolspelers. De verhaallijn is behoorlijk voorspelbaar. Als je van verrassingen houdt zou ik 'm dus niet kijken. Wel als je houdt van romantiek, drama en Zac Efron. The Lucky One heeft veel overeenkomsten met de film Dear John.
Johan
Heerlijke film. Lekkere film voor een middag/avond genieten van de liefde die ontstaat. Misschien voorspelbaar maar ik hou daarvan en denk met mij meerdere. Een echte aanrader daarom.
Margot
Ik wilde eerst de filmtrailer zien, maar na de lovende reviews te hebben gelezen was ik om. Niets is minder waar: het is een prachtige film! Mooie opnames, voorspelbaar maar vooral een ontzettend romantische film. Een echte meidenfilm :-)
Coy
Erg voorspelbare film maar ik hou ervan. Er zit een mooi en begrijpelijk verhaal in, je wordt echt meegenomen in het verhaal. Ik heb weer lekker kunnen meehuilen en genoten van de liefde tussen twee mooie mensen, heerlijk zo'n film. Niet nadenken, gewoon meegaan in de gevoelens van deze personen.
Anoniem
Te erg voor woorden, te mooie beelden, te voorspelbaar, te emotieloos, te mooie mensen. Echt een vreselijke Amerikaanse film. Een kind van 8 wat in zijn boomhut een schaakboek aan het lezen is? Pfffff.
De kleding wordt uitgezocht bij de achtergrond. Je weet precies wat er gaat gebeuren in de volgende scène en je weet aan het begin al hoe het gaat aflopen. Mensen die dit geweldig vinden en verrassend, moeten eens films van goede regisseurs gaan zien. Een dertien in een dozijn film!
Naomi
Van de makers van The Note Book, en dat is te merken ook! Weer een geweldige film. De 'style' die te zien is in The Note Book, is ook terug te vinden in deze film. De omgevingen in de film zijn prachtig en sfeervol. De acteurs uit deze film nemen je mee in het verhaal zodat de film je blijft boeien. Een mooi liefdesverhaal waarin het verhaal ook realistisch is.
Sarah
Dit vond ik nu echt eens een prachtige film! Mooi verhaal en heel goede acteurs. Ik ben iemand die normaal niet snel een traantje laat bij een film, maar bij deze heb ik toch op sommige momenten mijn zakdoek moeten bovenhalen. Zeker een aanrader, maar vergeet uw zakdoek niet ;) . Van mij krijgt deze film een 10 !
Rene
Even een heerlijke romantische film!
Elze
Een prachtig romantisch drama, met een beetje een te voorspellen einde, maar inhoudelijk veel verrassingen. Een erg onderhoudende film die je met veel plezier tot het einde uitzit. Ook een emotie oproepende film. Misschien een beetje een 'tranentrekker', maar wel een hele fijne film, en voor mij een echte 4 sterren movie.
Karl
Het is echt een hele leuke film !! :D
Echt een aanrader !
Avina
Heerlijke vrouwenfilm!
loading