Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Uit angst voor een machtige superheld, neemt Gotham City's eigen formidabele, sterke held...
Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 25 min

Uit angst voor een machtige superheld, neemt Gotham City's eigen formidabele, sterke held het op tegen de moderne, meest ontzagwekkende redder van Metropolis, terwijl de wereld worstelt met de vraag welke held nu echt nodig is. En nu Batman en Superman de strijd met elkaar aangaan, ontstaat er al snel een nieuwe dreiging, waardoor de mensheid een groter gevaar loopt dan ooit tevoren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Batman v Superman: Dawn of Justice aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
De film zelf heeft een mooie verhaallijn, indien je de vorige films hebt gezien van zowel superman of batman is dit zeker een aanrader.
De film gaat over wat als superman of iemand van zijn soortgenoten de aarde aanvalt?
Sommige willen ze kunnen doden, andere willen ze enkel afschrikken.
Maar helaas batman en superman moeten de strijd aangaan door de zieke geest van 1man, wat doen ze vernietigen ze elkaar of werken ze samen ?
Het einde van de film is alvast geweldig.

Reviews

Frederic
Genoten van deze film! Lekker druk, levendig en vol actie! Ook de muziek zorgt voor een constante spanning!

Of ik Ben Affleck een echte Badman vind, daar twijfel ik nog over.
Geert
Batman v Superman, dan vraag je je al af waarom zouden deze 2 het tegen elkaar moeten opnemen, gezien ze beiden vechten voor het goede? Maar de film beantwoordt de vraag zodat je meebent.De confrontaties zijn heftig.Lex Luther komt ook op de proppen alsook nog een andere special lady, allicht voer voor latere films.Lex speelt beide helden tegen elkaar uit op een sublieme manier, wat de film donkerder maakt dan de vorige batman of superman films.Zullen ze samenwerken of elkaar vernietigen? Enkel leuke en onverwachte plot twits.Goed geacteerd en knappe effecten. Verdient plaats in comic lijstje.
loading