Green Lantern: In een uitgestrekt en mysterieus universum wordt de vrede en gerechtigheid al eeuwenlang gehandhaafd door een groep heldhaftige krijgers: het Green Lantern Corps. Als een nieuwe vijand, Parallax, het universum dreigt te vernietigen, ligt hun lot en het lot van de aarde in de handen van hun nieuwste aanwinst, de eerste mens die door het Corps is uitgekozen: Hal Jordan.
×
Green Lantern
In een uitgestrekt en mysterieus universum wordt de vrede en gerechtigheid al eeuwenlang gehandhaafd door een groep heldhaftige krijgers: het Green Lantern Corps. Als een nieuwe vijand, Parallax, het universum dreigt te vernietigen, ligt hun lot en het lot van de aarde in de handen van hun nieuwste aanwinst, de eerste mens die door het Corps is uitgekozen: Hal Jordan.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (19)Green Lantern
Geschreven door: Anoniem
   25-01-2014
Een leuke actie hero film. De moeite waard. Geboeid naar gekeken.
Geschreven door: Laurie
   04-12-2012
Green Lantern is een heerlijke film waar je niet bij hoeft na te denken. Als je houdt van actie, avontuur en heel veel humor, dan is dit de film die je vanavond wilt zien! De film is erg origineel, met een een totaal ander type superheld en ander type Alien-wereld. Ik heb heel hard gelachen en lekker in spanning gezeten. Een prima film voor een avondje op de bank.
Geschreven door: Angela
   07-05-2012
Een visueel prettige actiefilm, waarin de hoofdpersonen ook eindelijk eens gevoel voor humor hebben.
Geschreven door: Francisco
   06-03-2012
Er werd 200 miljoen in deze film gepomt, en toch is hij niet heel erg top... In Green Lantern wordt testpiloot Hal Jordan bij toeval lid van een intergalactisch superheldencorps, namelijk de Green Lanterns. Zij hebben de taak op zich genomen het universum te beschermen tegen de slechterik Parallax. Dit gebeurt in een met special-effects overladen film, die helaas niet zo goed uit de verf lijken te komen. Desalniettemin blijft het wel geinig om naar te kijken, verwacht gewoon niet teveel.
Geschreven door: Anoniem
   05-03-2012
In het universum zijn er beschermers van vrede en recht. Hun leider overlijdt en de ring kiest Hal Jordan (Ryan Reynolds) uit als opvolger. De ring geeft hem superkrachten.
Aardige film. De cast was leuk en de special effects en het acteerwerk ook, maar het verhaal zelf kwam langzaam op gang en in het begin vond ik de film vooral saai. Maar dit werd later weer goed gemaakt toen Hal Jordan in zijn groene pakje het kwaad ging bestrijden.
Geschreven door: Gilbert
   08-02-2012
Valt wat tegen.
Geschreven door: Anoniem
   15-01-2012
Voor de liefhebber van striphelden is dit zeer zeker een aanrader. De held word zeer goed neergezet met een goede dosis humor en zelfspot. En zoals het hoort natuurlijk ook een liefje in beeld. Mooi visueel geheel.
Geschreven door: Albert
   10-01-2012
Bijzonder mooi vormgegeven film. Het tempo had misschien wat hoger gekund, maar de film is daardoor uitstekend geschikt voor een relaxte avond met het gezin. De verhaallijn is goed te volgen. Acteurs waar je emotie bij kan voelen. Vooral goed verteerbaar omdat de film zichzelf niet helemaal serieus neemt, waardoor er ruim voldoende te lachen valt.
Geschreven door: Nicole
   28-12-2011
Ook weer een fantastiche opgezette film, ruig, goed,spannend verhaal leuke en goede acteurs, goede special effects!
Geschreven door: Arie
   22-12-2011
Goede science fiction. Kon er goed van genieten. Leuke romantiek er ook bij. Ik vind Ryan Reynolds sowieso wel een leuke acteur en dan ook nog Blake lively er bij, kan niet missen.
Geschreven door: Anoniem
   19-12-2011
De superhelden films vliegen je de laatste jaren om je oren en het heeft even geduurd maar ook de Green Lantern kwam aan de beurt. Zelf ben ik onbekend met de comics en vind ik het verhaal wat minimalistisch en erg voorspelbaar. De graphics zagen er gelukkig wel goed uit evenals de vrouwelijke hoofdrolspeler. Overal een film die het niet waard is om in de bioscoop te kijken, maar leuk genoeg voor een zondagmiddag op de bank.
Geschreven door: Anoniem
   18-12-2011
Ik vind dit echt een hele gave film! Het begin van de film is behoorlijk saai maar hoe verder je in de film belandt hoe leuker en boeiender de film wordt. Alleen het einde van de film heeft een afloop die anders is dan je eigenlijk ook van de hele film verwacht maar verder is dit echt een klasse film die echt de moeite waard is om te huren en te kijken!!
Geschreven door: Berke
   16-12-2011
Het is grafisch een goede film. Het plot is ook wel goed. Als eerst stort er een buitenaards ruimteschip neer op aarde. Er komt een groene alien uit met blauw bloed. Een jongen ontdekt dat hij de eer krijgt om verantwoordelijkheid te nemen over the Green Lantern, de rest kan ik niet vertellen.
Geschreven door: Anoniem
   12-12-2011
Een hele gave film met prachtige special effects.
Het verhaal is goed en goed te volgen.
Ik heb wel heerlijk film gekeken met deze film. Hij is spannend, op zijn tijd wat humor er in.
De acteurs zijn goed gecast. Sterk acteerwerk.
Voor jong en oud, de Scifi fans en comic fans.
Green Lantern is een aanrader wat mij betreft.
Een dikke 10
Geschreven door: Ilana
   11-12-2011
Volop genoten van deze film! Als liefhebber van actie en SF, was dit de moeite waard. Het was spannend, ook komisch en de special effects waren top. Prima cast met een aantal bekende acteurs zoals o.a. Ryan Reynolds, Blake Lively en Peter Sarsgaard. Zeker zien!
Geschreven door: Anoniem
   11-12-2011
Gewoon een lekkere film, die je verbaast met special effects. Tuurlijk, het is een redelijk standaard verhaal, maar toch zitten er genoeg grappige scenes in om het leuk te houden. Dat masker is inderdaad niet om over naar huis te schrijven, dat is nét te nep. Gelukkig zit er wel een superlelijke schurk in, die compenseert dat weer een beetje. En een vervolg, lijkt me logisch. We hebben nog de "Ring of Fear". Die moet natuurlijk ook een zonnebankje.
Geschreven door: Henri
   10-12-2011
De verfilming van comic-books heb ik als kind altijd al gewenst. Was al een enorme fan van de scifi produktie op de duitse televisie genaamd "The Time Tunnel". Nu eindelijk in onze tijd de mogelijkheid bestaat om special-effects zo natuurlijk mogelijk te maken is deze film een aanrader, zowel in de trent van scifi als comics. Ik heb in ieder geval van verhaal en verfilming genoten.
Geschreven door: Alexander
   08-12-2011
Deze film van Martin Campbell (bekend van o.a. "The Legend Of Zorro") is met zijn kostprijs van 200 miljoen dollar wat men noemt "a big production". De prent valt te vergelijken met de recente films over Spiderman en Superman. Drie kenmerken: veel fantasie, heel wat actie, ongelooflijke speciale effecten. Voor de liefhebbers van comics, fantasy en science-fiction zeker een aanrader...
Geschreven door: Anoniem
   07-12-2011
Weer een heel aardige comicverfilming. Zo een film is toch wel een A-film in zijn genre. Voor de liefhebbers van de comicverfilmingen en science-fiction een musthave. Ik ben nog van de tijd van het marvelstrip-era en heb genoten. Helaas komen de kostuums van onze helden altijd weer kinderachtig over op film. Het moment dat hij het heelal invliegt om de alienwerelden te gaan redden doet hij zijn masker op want anders wordt hij 'misschien wel herkend' hilarisch zoiets...
Schrijf zelf een review
loading