Ant-Man (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Meesterdief Scott Lang beschikt over de wonderbaarlijke gave om zowel in omvang te krimpen als sterker te worden. Hij moet...
Ant-Man

Ant-Man

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 52 min

Meesterdief Scott Lang beschikt over de wonderbaarlijke gave om zowel in omvang te krimpen als sterker te worden. Hij moet zijn heldenmoed aanboren en zijn mentor, Dr. Hank Pym, helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man-pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van gevaren. Ook al hebben Pym en Lang allerlei tegenslagen te overwinnen, ze moeten een kraak voorbereiden en uitvoeren om de wereld te redden.

Yellowjacket Actievol Humoristisch Superheld Verkleining Moderne tijd Microscopische wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
De trailer leek goed maar het is toch altijd afwachten. Maar ik ben aangenaam verrast. Scot komt net uit de gevangenis maar hervalt al gauw in zijn oude criminele gewoonten wanner hij geen werk vind. Hij komt in contact met Dr Pym die een formule heeft uitgevonden om dingen te laten krimpen. Wanneer Scot het pak aandoet van Dr Pym wordt hij Antman.In zijn nieuwe missie zal hij een leger van miljoenen mieren aanvoeren om zo de wereld te redden. Veel humor in de film ook, snelle actie en goed geacteerd. Leuke knipoog naar de Avengers die uit dezelfde stal komen. Ik heb me geamuseerd.

Reviews

mario
Standaard Superhelden film.Niet slecht, niet fantastisch. Voor de liefhebbers wel eentje die mee mag tellen. Er zijn er slechtere (vooal de mockbusters) Ik ben blij dat ik deze thuis kon kijken, en er geen €30 aan mocht uitgeven in de bios samen met het gezinnetje. Maar voor zo op een rustige zondagavond, ideaal.
Marc
Van deze film wist ik niet wat ervan te verwachten. Maar ja, een superhero met de naam Antman? Maar toch een vermakelijke film deze Marvel-productie. Alle standaard ingrediënten zijn aanwezig; superheld, good guys bad guys, ongeloofwaardige technische zaken en onmogelijke situaties. Zoals het hoort dus in een Marvel Studio superhelden productie. Grappig, volop actie, vleugje superhelden romantiek en Michael Douglas op de koop toe om de cast op te leuken. Vermakelijk. Net niet de superhero in de catagorie Batman en Iron Man. Dus een score van ruim voldoende. Een zeven.
loading