The Age of Adaline: Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren '30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter bejaard wordt, veroudert Adaline zelf geen dag. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis en een weekend bij zijn ouders doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen.
×
The Age of Adaline
Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren '30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter bejaard wordt, veroudert Adaline zelf geen dag. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis en een weekend bij zijn ouders doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)The Age of Adaline
Geschreven door: Pieter
   18-10-2016
Mooi verhaal wat ook indrukwekkend is verfilmd, desondanks misten we toch de diepgang die deze film wel verdient. De rol van Harrison Ford was ook wat magertjes, als je die acteur ziet dn ontkom je er niet aan om hem te vergelijken met al zijn eerdere werk.
Geschreven door: Vicky
   11-01-2016
Na een ongeluk gebeurt er iets magisch met de jonge Adeline , een geluk bij een ongeluk enerzijds , maar aan iedere medaille is een keerzijde.Ze is een moeder met een 5-jarig kind als het haar overkomt en haar leven bestaat uit vluchten,verliefd worden en opnieuw vluchten.Ze ziet haar dochter opgroeien tot bejaarde vrouw maar zelf lijkt ze maar amper 26,zij is haar enige liefde die tevens haar geheim kent.Ze is gewoon ongelukkig.Tot ze de charmante,halsoverkop verliefde Ellis ontmoet en haar geheim begint uit te komen.Het lot geeft haar dan ook plots een leven dat voorgoed anders zal zijn.9!
Geschreven door: Anoniem
   31-10-2015
De film raakte me al in het begin heel diep... Het medeleven van een vrouw, die zo uitzonderlijk in het leven kwam te staan in haar 29e jaar word hier zo mooi en sterk verbeeld. De tijdloosheid van haar bestaan, de stilstand, de innerlijke pijn, alles zo voelbaar. De actrice verbeeldde de rol in alle grandeur... ook de veranderingen die uiteindelijk dan toch gaan plaatsvinden zijn subtiel, maar ook uiterst confronterend en bizar. Verder laat ik het verhaal graag zichzelf uitbeelden.
Schrijf zelf een review
loading