Minions (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme....
Minions

Minions

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 27 min

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geŽvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas worden ze door hun klungeligheid steeds weer werkloos en na een lange periode zonder leider gaan drie Minions op een ontdekkingsreis op zoek naar een nieuwe baas. Kevin, Stuart en Bob raken verzeild in een spannend avontuur.

Animatiefilm Komedie Loyaliteit Gele wezentjes Jaren '60 Historische locaties

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Ik had al veel gehoord over de grappige gele wezentjes. De film Minions is een leuke opgezette animatiefilm. Een echte familie film om op een Zondag gezellig te kijken. Er zitten een boel komische stukken in en de verhaallijn is goed uitgedacht. De visual effecten zien er perfect uit. Weet er verder weinig over te zeggen, zal ook zeker een kwestie van persoonlijke smaak zijn. Ik heb me goed geamuseerd en kan deze film zeker aanraden! Een kleine tip misschien: met kleine kinderen zou ik deze film wel in Nederlands talig kijken! Veel plezier.

Reviews

Rob
Geen al te beste film over de kleine hulpjes uit Despicable Me. Het verhaal heeft weinig inhoud en de film leunt dan ook volledig op de humor en de komische situaties waar de Minions in terecht komen. Helaas zijn deze situaties niet al te grappig en waarschijnlijk alleen leuk voor de allerkleinste. Ik had veel meer verwacht van deze film.
Shirley
De minions zijn op zoek naar een nieuwe meester en vinden er verschillende... De nieuwe meeser is steeds een slechterik, die onder dienst van de minions op een of andere manier het loodje legt. Heel grappig, maar er zijn volwassen elementen in de film waardoor ik het soms toch niet zo'n goede kinderfilm vind. Het gekke is toch dat de onschuld van de minions het steeds weer wint.
loading