Finding Dory (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nederlands ondertiteld. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een...
Finding Dory

Finding Dory

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 33 min

Nederlands ondertiteld. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Instituut in CaliforniŽ, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai. Tijdens hun tocht door het gebouw van het Zeeleven Instituut ontdekken Dory en haar vrienden dat fouten maken niet erg is en de kracht van vriendschap en families.

Hartverwarmend Komedie Familiehereniging Schelpenpaden Moderne Tijd Onderwaterwereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Gerard
Finding Nemo niet gezien dus geheel onvoorbereid naar deze opvolger gekeken. Op zich wel genoten maar het is echt voor kleine kinderen. Vaak kun je als volwassene nog wel wat onderhuidse humor ontdekken in dergelijke films maar dat is hier erg mager. Fantastisch karakter is de septopus en de zeeleeuwen zijn ook geniaal.Van een hoop dieren zijn een kenmerk iets uitvergroot en dat is erg leuk. Stemmetjes als altijd super. Beetje suf begin maar maar later wordt het wat sneller. Uiteindelijk redelijk geamuseerd gekeken.
loading