Despicable Me 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Gru, het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen...
Despicable Me 2

Despicable Me 2

Animatie Familie Komedie Kids
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Gru, het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

Minions Kinderhumor Vaderschap Kleurrijk Moderne tijd Winkelcentrum

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Janke
Heerlijke familiefilm! Met z'n allen op de bank, met een zak chips erbij en genieten! Het is een warm liefdevol verhaal met veel humor! Genieten dus!

Reviews

Anoniem
Samen met m'n neefjes en nichtjes naar deze film in de bioscoop . Daarna nog een keer met m'n nichtje gekeken. Samen erg gelachen en leuke film.
Anoniem
Heerlijk grappige film. Met een hoop aandacht voor kleine details, waarvan ik volgens mij nog de helft aan grappige aanwijzingen gemist heb.
Anoniem
In Despicable Me I transformeerde Gru van schurk naar brave huisvader, in D.M. II blijft hij braaf, maar komt daar ook nog een geliefde bij. Lucy is avontuurlijk, strijdt voor het goede, een tikje onbeholpen, maar ze blijkt een gouden moederhart te hebben.
En uiteraard blijven de minions van de partij voor de vrolijke noot.
Floortje
Na de eerst te hebben gezien kom deze niet uitblijven vonden wij! Het is een zeer vermakelijke film waarin de ouderlijke onmacht wordt benadrukt. Ik had het leuk gevonden als de minions een grotere rol zouden spelen, maar evengoed is het een aanrader. De minions zijn lekker maf en wereldvreemd en de minions komen met echte kinderlijke leuke uitspraken. Erg gelachen.
Anoniem
funnnnnnny!
Anoniem
Een leuke film waar je wel even in moet komen. Echter meer geschikt om te kijken met (kleine) kinderen. Wij vonden deze, in vergelijking met De Smurfen 1 en 2, Alvin and the Chipmunks en toppers zoals Ice Age niet super leuk; vandaar ook een score van slechts 3 sterren.
Anoniem
Het is een echt leuke familiefilm. Met een goed verhaal en er zit leuke humor in de film. Wij hadden met zijn allen deel 1 gezien in de bioscoop. Je hoeft niet per se deel 1 te zien om dit deel van de film te zien. Leuk voor jong en oud en dus geschikt voor alle leeftijden!
Anoniem
Geweldige film voor jong en oud.
Blijft lekker zitten kijken tot het einde van de film..
Laat er maar een deel 3 komen :)
Anoniem
Bekeken met de kinderen, toppertje. Veel gelachen.
Anoniem
tOP FILM
Anoniem
TOP!
Als de deel I hebt gezien dan ga je stuk op deel II. Zoals gewoonlijk zijn het weer de minions die je aan het lachen krijgen. Nu zit er zelfs een paarse minion in die helemaal psycho worden. Leuk voor kinderen maar ook zeker voor de volwassenen. De volwassen grappen zitten goed verstopt in deze film. Ook de kinderen die deze professor heeft geadopteerd zitten weer in het verhaal. Lekker lachen, verstand op nul en genieten voor het hele gezin!
Anoniem
Erg leuke film om te zien. Deel 1 was al fantastisch en mijn verwachtingen van deel 2 waren hoog. Ook deel 2 voldeed meer dan aan mijn verwachtingen. Mooie animaties, leuke grapjes!
Anoniem
Hij zekers zo goed als de eerste
Anoniem
Erg leuke film
Anoniem
Een aanrader om te kijken! Niet nadenken maar lekker wegkijken. Het is een leuk vervolg op Despicable Me. Dus zeker het wachten waard. Voor zowel jong als oud is de film gegarandeerd kijkplezier en veel lachen.
Anoniem
Ik vind de film echt heel leuk en humor is in deze film niet te missen. Ik kon niet meer stoppen met lachen en ik vind het echt een giller. Mijn broertje moest zo hard lachen dat ineens zijn broek nat was [zijn beker limonade viel om]. Maar de minions zijn niet te missen met hun gekke gepraat en gedoe. Na de film was ik stuk, echt om alles moest ik lachen want ik dacht telkens terug aan alle grappen. Echt een topfilm. Ik raad iedereen aan de film te kijken
Anoniem
Natuurlijk geven de gele Minions weer in groten getale acte de présence en opnieuw gaan zij er volledig met de film vandoor. Of hun non-verbale humor grappig genoeg is om een eigen film te kunnen dragen, kunnen we zien wanneer over anderhalf jaar de spin-off Minions uitkomt. Hopelijk staat deze film een derde Despicable Me niet in de weg, want dit vervolg laat zien dat er nog genoeg rek zit in deze franchise.

Kortom, weer een leuke film, nummer 3 wordt hier in ieder geval ook weer gehuurd.
Anoniem
leuk
Anoniem
Leuke film! Leuk voor de kinderen, maar ook leuk voor de ouders. Er zitten redelijk veel verwijzingen in naar andere bekende films, en de humor is leuk voor het hele gezin met een mix van slapstick en visuele grappen. Echt een aanrader!
Andrew
In één woord: Geweldig! Eigenlijk is het in twee woorden te beschrijven: Geweldig leuk!
Dat komt door alle komische elementen erin. Ik vind de Minions ook echt geweldig schattig en grappig. Het verhaal is goed en er is geen enkel saai moment. Kortom, als je van animatiefilms houdt, zoals de eerste Despicable Me, dan is deze ook zeer de moeite waard om een avondje mee zoet te zijn.
Anoniem
Als je de eerste film geweldig vindt, is deze ook zeer vermakelijk! Dezelfde humor en prima te kijken! De eerste film is beter, maar meningen kunnen verschillen natuurlijk! Zowel voor volwassenen als kinderen heel geschikt. Ik geef de film een 7,5!
Anoniem
Zeer vermakelijk, vol met humor en een leuk verhaal.
filip
Gewoon een prachtige film. Iedereen zat te lachen van alle scènes die prachtig gemaakt waren. We hebben ondertussen deel één gekocht maar ons inziens is deel twee veel beter. Veel grappen die je steeds bijblijven. Mignons zijn nu beter dan in film één. Het is zeker een film die we gaan aanbevelen bij onze vrienden en kennissen,
zulke films mogen ze zeker meer maken
Anoniem
Ik vind dit zo'n leuke film. Ging om ze allemaal stuk.
En als je kinderen hebt raad ik je aan om met ze naar deze film te gaan, zo leuk. Zelfs m'n dochter van 2 moest heel hard lachen en mijn zoon van 13 vond het zelfs een leuke film en die vind bijna geen kinderfilm leuk, dus dit is een echte aanrader voor de volwassenen en de kinderen. Veel kijkplezier
Anoniem
Nog leuker dan het eerste deel. Dit is nou echt een film die je met je kids kunt kijken. Voor hen is het grappig, leuk en schattig, voor het volwassen oplettende oog is het bij vlagen hilarisch. Een aanrader voor een regenachtige zondagmiddag als je geen zin hebt in nog een keer Bambi of Finding Nemo.
Anoniem
Echt een superfilm
Junita
Een hele leuke en grappige film. Je blijft lachen. Vooral de minions maken de film vermakelijk. Het verhaal verrast niet echt maar het is wel erg leuk voor kleine kinderen. Kortom, als je gewoon wilt lachen is deze film een prima gelegenheid daarvoor.
Anoniem
Minder leuk dan het eerste deel, maar nog steeds heel vermakelijk. Het is vooral het plot dat iets tegenvalt, maar na het eerste deel hadden de makers natuurlijk niet zoveel keus meer. Gru is nu dan ook een 'good guy', al heeft hij nog wel een aantal charmerende asociale trekjes. Het is vooral dit laatste wat de sfeer van het eerste deel laat terugkomen. Dit is vooral een film voor als je even wilt relaxen en lachen. Ongetwijfeld ook heel geschikt voor kinderen, maar ik als volwassene heb er ook goed van kunnen genieten.
mario
Heb deze helaas in de Vlaamse vertaling gezien in de Bios. Doet echt wel afbreuk aan de taalgrappen.
Daarentegen, het overweldigende geschut qua grappen slaat in als een deftig waterstofbommetje.
Een waardige 2de. Ik hoop als ze een 3 maken, het niet in de mist gaat zoals vele andere series. Maar kom, we mogen ons verwachten aan een Minions film.
Anoniem
Heel leuk
Anoniem
Eindelijk deel 2 van Despicable Me, lang op moeten wachten maar zeker het wachten waard. Deze film is gewoon geweldig leuk en de minions zijn grappiger dan ooit.
Ook Gru (ingesproken door Steve Carell van The Office) is heerlijk droog in zijn humor.
Dit is echt een film voor jong en oud en zeker het kijken waard. Ik heb zelf echt een paar keer geweldig moeten lachen om de grappige minions en ben een volwassene, dus zeker niet alleen voor kinderen. Heb je zin in een niet nadenk maar gewoon lekker kijken film dan is dit de film voor jou ik zeg daarom kijken en een dikke 8 van mij voor deze heerlijke film.
Jolanda
Super vrolijke en lachwekkende familiefilm. Zeker de moeite waard om te kijken.
loading