The Admiral: Roaring Currents online kijken / downloaden: Korea, 1597. De Joseon dynastie kreunt al zes jaar onder de vele Japanse aanvallen. Wanneer de natie geconfronteerd wordt met oprukkende Japanse militairen die onbevreesd naar de hoofdstad trekken, wordt admiraal Yi herbenoemd als hoofd van de oorlogsvloot. De Japanse generaal Kurushima, berucht om zijn wrede persoonlijkheid en slimme strategieŽn, reageert door het vernietigen van Joseon's laatste hoop, het 'Schildpadschip'. Met slechts 12 oorlogsschepen en een leger van onzekere soldaten, moet admiraal Yi het nu opnemen tegen 330 Japanse slagschepen. - The Admiral: Roaring Currents
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Admiral: Roaring Currents
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Admiral: Roaring Currents

Korea, 1597. De Joseon dynastie kreunt al zes jaar onder de vele Japanse aanvallen. Wanneer de natie geconfronteerd wordt met oprukkende Japanse militairen die onbevreesd naar de hoofdstad trekken, wordt admiraal Yi herbenoemd als hoofd van de oorlogsvloot. De Japanse generaal Kurushima, berucht om zijn wrede persoonlijkheid en slimme strategieŽn, reageert door het vernietigen van Joseon's laatste hoop, het 'Schildpadschip'. Met slechts 12 oorlogsschepen en een leger van onzekere soldaten, moet admiraal Yi het nu opnemen tegen 330 Japanse slagschepen.
Waardering:
Acteurs: Min-sik Choi, Seung-ryong Ryu, Jin-woong Jo
Categorie: Actie
Avontuur
Oorlog
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!