Hurricane (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de zomer van 1940 lijdt de RAF zware verliezen in de luchtoorlog tegen de Duitse Luftwaffe. Poolse gevechtspiloten,...
Hurricane

Hurricane

Actie Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 43 min

In de zomer van 1940 lijdt de RAF zware verliezen in de luchtoorlog tegen de Duitse Luftwaffe. Poolse gevechtspiloten, die de vernietiging van hun vaderland zijn ontvlucht om in Engeland verder te vechten, worden ondanks hun gevechtservaring niet ingezet. Maar de situatie wordt nijpend voor de RAF en dan wordt het Poolse squadron toch de lucht ingestuurd. In oude Hurricane vliegtuigen vechten de Polen met een fanatisme en doodsverachting die de Nazi's nederlaag op nederlaag toebrengt.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Maarten
Met die knakker uit game of thrones. De originele film was stukken beter. Je hebt het idee dat een stelletje dronkenlappen GB moet redden. Het komt maar niet goed op gang. Jammer er had meer ingezeten.

Reviews

Filip
Meeslepende oorlogsfilm met intense luchtduels. Een mooie hulde aan de Poolse piloten die voor de R.A.F. vochten. Spijtig dat zij in die tijd daar niet voor beloond werden.
loading