Wrong Turn 6: Last Resort (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De nachtmerrie begint wanneer een verwarde jongeman, Danny, een hotel erft dat de sleutel is tot zijn...
Wrong Turn 6: Last Resort

Wrong Turn 6: Last Resort

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 27 min

De nachtmerrie begint wanneer een verwarde jongeman, Danny, een hotel erft dat de sleutel is tot zijn familiegeheim. Een reis naar het resort verandert al snel in een moordpartij wanneer Danny's vrienden, een voor een op brute wijze vermoord worden. Danny komt erachter dat Three Finger en zijn kannibalistische familie hiervoor verantwoordelijk zijn. Ook komt hij tot de schokkende ontdekking dat hij meer met deze hillbillies gemeen heeft dan hij dacht en komt zo voor een nog verontrustender besluit te staan.

Bloedstollend Gruwelijk Kannibalisme Bloederig Duistere bossen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Weer een wrong turn film. De eerste film was verfrissend en goed, daarna is het concept echt afgebrokkeld... Toch hoop je dat er een deel komt die wel weer de moeite waard is. Deel 5 hebben we gemist, daar kan ik niets over melden, maar dit deel 6 heeft de weg omhoog weer gevonden. De acteurs hebben er veel lol in en er wordt ook best goed geacteerd. Het blijft altijd een wat vreemde film, de wrong turn serie, maar van dit deel hebben we in ieder geval weer genoten. Niet voor de zwakste magen, maar dat weet je van te voren. Het verhaal is ook best wel origineel voor dit soort films, aanrader!

Deze film komt ook voor in:

loading