I Spit On Your Grave (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een schrijfster trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze...
I Spit On Your Grave

I Spit On Your Grave

Horror Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 44 min

Een schrijfster trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Weer bijgekomen besluit ze om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.

Controversieel Intens Expliciet Wraak Speciale effecten Moderne tijd Bosrijke omgeving

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Erik
Als je van bloederige films houd een aanrader!

Reviews

Anoniem
Het was opzich wel een goede film, alleen wel jammer dat er soms stukjes tussen zaten die een beetje dom overkwamen.
Kort gezegd, er zijn betere films, maar ook slechtere.
Kris
Payback is a bitch, de ganse omschrijving van deze film in 4 woorden. Als de schrijfster miss Hills zich wil terugtrekken om rustig een boek te schrijven had ze natuurlijk niet gedacht verstoord te worden door de lokale bevolking. Ze gaat letterlijk door de hel maar besluit daarna om te vechten voor haar leven en wraak te nemen in een ongeziene wijze. Lekkere horror waarbij je eigenlijk hetzelfde zou willen doen met de daders.
Ce
Een echte hysterische Amerikaanse film. Punt. Sex zonder sex, maar wel krampachtig willen filmen. Ruw gefrustreerd en overspannen mannen en een tuttige vrouw. Zonde van je tijd. Niet doen.
Geert
Een ruwe film. Een vrouw die rust zoekt in de bossen wordt op gewelddadige wijze overvallen en aangerand door 4 nietsnutten uit het dorp. Als blijkt dat de sheriff meedoet is er voor haar geen ontkomen meer aan, of toch wel? Dat is het enige moment in de film dat je niet weet hoe of wat.
De 5 mannen worden opgejaagd wild. Haar wraak heeft geen limieten...
jennifer
Ik ben onder de indruk van de film! Kende geen enkele acteur, maar het is goed gespeeld. Als ik deze film zie liggen in een winkel koop ik hem zeker. Je zit helemaal in het verhaal. Het laatste gedeelte van de film doet me erg aan Saw films denken, als je daar een fan van bent, kun je dit ook waarderen.
hans
Dit is een hele goeie. Het verhaal is ietsjes voorspelbaar maar toch blijft hij de spanning erin houden :D
Zeer zeker de moeite waard.
sjoerd
Een best wel heftige film met een goede verhaallijn, in tegenstelling tot anderen vind ik het begin juist wel goed. Dit zorgt ervoor dat je de hoofdpersoon beter leert kennen. Wat mij betreft had het gedeelte van de aanranding tot het moment dat ze in het water valt wel iets gedetailleerder gemogen. Ook vind ik dat er nog open stukken zijn, neem bijvoorbeeld dat ze in het water valt: hoe red ze zich daaruit? Dat is iets wat niet omschreven wordt. Misschien niet heel belangrijk maar voor mij toch een puntje dat het uiteindelijke resultaat beter had gemaakt. Al met al is het toch best een goede film, niet een standaard verhaaltje. Hij is het huren zeker waard.
René
Fantastische film, vooral Sarah Butler acteerde goed. Vond, net als velen de opbouw wat traag, de acties richting de daders hadden wat meer uitgewerkt mogen worden, maar wow, wat een wraakacties! Deed me ergens een beetje denken aan Eden Lake. Zeker aanrader!
Renaldo
Is het huren zeker waard. Zit een goed verhaal in, alles. Het begin is een beetje aan de lange kant, maar wat daarna komt maakt het weer helemaal goed.
Hendrik
Deze film gaat verder dan de cliché horror. Het is eerder een psychologisch drama. Je blijft geboeid van begin tot eind. Als je van dit soort films houdt is het zeker een 'must see'. De acteurs zetten een geloofwaardige prestatie neer en je wordt meegetrokken in het verhaal. Je leeft mee met het hoofdpersonage en je krijgt misschien zelfs sympathie voor haar daden. Zeker kijken!
Anoniem
Een hele goeie film om te zien.
Anoniem
Goeie film, afschuwelijk als je ziet hoe deze mannen haar overheersen, vernederen en verkrachten.
Maar het toppunt is wel hoe haar wraak is. Haar methode lijkt veel op Jigsaw. Spannend van het begin tot het eind.
Roland
Een aardige film, beetje in de Hostel sfeer gemaakt. Dus hou je van veel bloed en grappige torture, dan moet je deze film zeker een keer kijken. Natuurlijk is het allemaal een beetje over de top. Moet wel zeggen dat ik het best goed acteerwerk vindt. Als cijfer zal ik deze film een 6,5 geven. Wel leuk, maar geen topper.
Lonneke
Uiteindelijk vooral een bloederige horrorfilm, niet fantastisch geacteerd en heel erg smerig.
Anoniem
Onwijs gaaf.
Jammer wel dat de vrouw er uitdagend uitziet.
Alsof ze het erom doet, maar hoe ze terugkomt: super.
Eindelijk eens wraak op dezelfde misselijke manier.
Anoniem
Goede film, goede verhaallijn en goed acteerwerk! Het verhaal gaat over een vrouw die in de bossen verkracht wordt door een groep mannen en op wraak uit is. De film is harder dan ik gedacht had. Dit maakt de film eigenlijk alleen maar spannender. Van begin tot eind een spannend verhaal, je leeft mee met de vrouw en de gruwelijke verkrachtingsscène schudt je wel wakker, wat zou jij doen als dit je zou overkomen? Voor de mensen die houden van een thriller met Saw achtige moordscenes, is deze film zeker het kijken waard! Ik geef een 8-..
Anoniem
Ondanks de wat dunne verhaallijn is dit een goede film. Hij had iets langer gemogen om de wraakacties wat spannender te maken. Ze had ze wat meer mogen opjagen wat mij betreft. Het waren orginele methodes dat wel... de verkrachtingscene is de meerst gruwelijke die ik ook gezien heb. Echt vreselijk om naar te kijken, hierdoor begrijp je haar later wel beter.
Goede film maar er had net iets meer in gezeten. Maar zeker een aanrader.
Anoniem
Ik vond de film wat tegenvallen. Wel spannend, maar erg veel geweld. Daar was ik niet op voorbereid. Ik dacht dat de zoektocht naar de daders de hoofdlijn van de film zou zijn, maar het ging voornamelijk om de gruwelijke wraakacties. De verkrachtingsscenes vond ik ook gruwelijk. Ben waarschijnlijk niet veel gewend.
Anastasija
Deze film was echt heel spannend, al vanaf het begin af aan! Het verhaal was erg duidelijk. Een meisje die alleen naar een afgelegen plaats gaat, en daar enge mannen tegenkomt die haar wat aandoen. Daarna neemt ze wraak, die erg pijnlijk is. Echt een geweldige film vonden wij, niet kijken als je bloed vies vind, het is soms wel schokkend. Ik ga deze film zeker aan iemand anders aanraden!
Nicole
Vond deze film echt spannend van begin tot het einde. Het verhaal laat veel indruk achter en er zitten goede harde wraakacties in! Goed geacteerd! Als je van dit genre houdt kan ik deze film zeker aan raden?
Anoniem
Spannende film. De wraakactie is af en toe best misselijkmakend maar helemaal passend bij het verhaal. Acteurs spelen goed. Soms vond ik het wat langdradig, maar dat is gelukkig maar een enkele keer. Zeker een aanrader.
Jan W
Goede, spannende film met een goede verhaallijn.
Een echte aanrader!!!
Danny
Top film.
Is echt mijn genre!
Goed geacteerd door Sarah Butler, wist mij van begin tot eind zeer te boeien.
een aanrader!
Hopelijk komt er nog een vervolg op!
Mohamed
Film is goed in elkaar gezet, goed verhaal. Acteurs zitten goed in de rol. Soms iets te langdradig op sommige scenes maar verder goed gefilmd A kwaliteit beeld-schot en geluidseffecten zijn ook schrikbarend.
Een aanrader dus als je van thrillers houdt. (ook onverwachte stukken)
Jack
Spannend opgebouwde film met echte boerenkinkels in een mooie natuurlijke omgeving. Het laatste half uur een reeks brute afrekeningen van het vrouwelijke slachtoffer.
Peter
Het is een enge film maar niet overdreven. Er gaat niet iedere minuut iemand dood. Af en toe spannende wendingen in het verhaal. Heftig omdat het behoorlijk realistisch kan zijn. De wraakacties waren zeer origineel. Zeker een goede film voor een vrije avond op de bank.
Anoniem
Spannende wraakfilm die goed in elkaar steekt. Het acteerwerk is overtuigend en de verhaallijn is boeiend van begin tot eind. Het is een film voor mensen die niet in het bezit zijn van een zwakke maag,sommige scenes zijn best wel heftig maar niet "over de top". Aanrader.
Ilana
Wauw! Sarah Butler speelt een zeer goede rol in deze film. Van een onschuldige vrouw wordt een koelbloedige tante gemaakt. De rollen van de andere acteurs worden eveneens prima vertolkt. Spannend en een goede "wraak-film"!
Bjorn
Had eerst mijn bedenkingen, maar toch de gok gewaagd. En hij is top! Absoluut niet de beste wraakfilm ooit, maar de manier waarop ze wraak neemt is goed gevonden en goed gefilmd. Gewoon een goede lekkere film voor op de brakke zondag of beginnende vrijdag!
Alexander
Deze film is een remake van de horrorfilm "Day Of The Woman" uit 1978. Het is een klassiek wraakverhaal in de trend van "Death Wish". Grote verschil is, dat het hier het vrouwelijk slachtoffer zelf is, dat bij wijze van wraak afrekent met enkele "stoere" mannen. Leuk om eens te zien. Bevat wel enkele erg gruwelijke scènes.
jessica
Een goede film, het is inderdaad meer horror. Wel vond ik dat het lang duurde voordat de film bij de wraakacties kwam, dit had van mij eerder gemogen en langer mogen duren. In 1 scene zie je dat de oogleden van een man worden vastgezet met vishaken hier kreeg ik echt kippenvel, nog meer van dat soort gekke scenes in de film. De moeite waard een 7.
Anoniem
Zeer goede film. Verkrachtingsscene was erg realistisch en daardoor geen pretje om te zien. Goed acteerwerk, goede acteurs, kortom; een goede film! Zeker de moeite waard om eens te bekijken.
Chantal
Een zeer goeie film, en zeker goede acteurs.
In het begin zat ik te twijfelen, maar toen het eenmaal echt was begonnen... Echt een film waardoor je niet meer van je stoel af komt.
Hij is goed in elkaar gezet en is goed over na gedacht.
Dus kortom een zeer goede film en zeker aan te raden.
Mariska
Een heel indrukwekkend verhaal... Van begin tot het eind word je gegrepen door de verschillende emoties die deze film bij je losmaakt. Halverwege de film is er nog een verrassende wending van het verhaal. Niet geschikt voor mensen die niet tegen schokerende beelden kunnen. Een aanrader!!
Stefan
Sarah Butler speelt een pracht van een rol in deze thriller/horror film. Los van het feit dat deze film uiteindelijk van de kijker wel een sterke maag verlangt, is het een spannende film met een groot "I'll get you for this" gehalte. Ik vond het een prima film, hoewel de "hints" in de film waarmee Sarah Butler uiteindelijk revanche neemt iets te dik worden aangezet... Desalniettemin een goede 8 waard!
Benjamin
Ik vond deze film iets meer weg hebben van een horror dan een thriller. Het verhaal is een traditionele "ik ga wraak nemen" film. De beelden waren vrij expliciet en de manier waarop is wel enigszins vaag. Leuk voor in de avond.
jp
Goeie film met een beetje pijn in mijn buik het begin zitten kijken, maar een zeer goede wending aan het verhaal! Erg pijnlijk allemaal maar goed verzonnen!
Anoniem
Geweldige film. Van begin tot eind houd de film je in zijn greep. Verkrachtingsscène is erg realistisch en dus geen pretje om te zien. Mensen met een zwakke maag kunnen beter voor een andere film kiezen. Wel genoten van deze film. Voor de liefhebbers absoluut een aanrader.
Daisy
Erg mooie spannende film!! Wel vond ik hem erg bruut, maar dat maakte het ook wel erg spannend!! Een echte aanrader.
Ron
Je voelt je adrenaline door je lichaam stromen. Je wil zelf ingrijpen en een rol in de film krijgen om wraakgevoelens te blussen. Dit is een film waar je zelf boos in wordt. Niet voor gevoelige zielen. Maar een goede les voor zij die een bepaalde rust opzoeken. De naam 'thriller' waardig.
Johnny
Payback time!!! Heerlijke wraakfilm. Goed van begin tot eind.
Lars
Gruwelijk hoe zo iets kan gebeuren! Echt vreselijk. Maar zoals iedereen weet: boontje komt om zijn loontje. Blijft tot de laatste minuut spannend, wel een beetje voorspelbaar. Zeer knappe rol van de hoofdrolspeelster! Ik geef deze film een 8
loading