I Spit On Your Grave 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De mooie Katie is in New York gaan wonen, waar ze hoopt op een carrière als model. Maar helaas, de map met...
I Spit On Your Grave 2

I Spit On Your Grave 2

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 42 min

De mooie Katie is in New York gaan wonen, waar ze hoopt op een carrière als model. Maar helaas, de map met foto's waarmee ze thuis op het platteland altijd scoorde, is voor de grote stad niet goed genoeg. Katie heeft echter geen geld om nieuwe foto's te laten maken. Uit wanhoop besluit ze gebruik te maken van de diensten van iemand die gratis foto's aanbiedt. Dat blijkt een gruwelijke vergissing: Katie valt in handen van drie Oost-Europeanen. Wat begon als een fotoshoot, ontaardt al gauw in een nachtmerrie van ontvoering, verkrachting en marteling. Als de mannen klaar zijn met Katie, wordt ze zelfs levend begraven en voor dood achtergelaten. Ze staat op het punt haar laatste adem uit te blazen als het lot haar volkomen onverwachts te hulp schiet...

Zelfverdediging Duister Gewelddadig Wraak Expliciet geweld Moderne Tijd New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Sandra
Het jaar is bijna om en nu zien we DE film van 2013! Deel 1 is erg goed dus we dachten het kan niet beter... maar niets is minder waar! Het is geen film om lekker bij achterover te zitten want je zit echt anderhalf uur op het puntje van je stoel/bank! Ik hoop in 2014 nog meer van dit soort films tegen te komen!

Reviews

Rob
Prima tweede deel, dat weliswaar minder goed is dan deel 1 en het origineel, maar nog steeds weet te vermaken. Het verhaaltje is flinterdun en het acteerwerk matig op zijn best, maar de film boeit en door het vlotte tempo kijkt de film zich lekker weg.
Anoniem
Op zich spannend verhaal,maar vond deel 1 vele malen origineler. Ook vond ik de effecten in deze film veel goedkoper aandoen. Vind het persoonlijk geen aanrader! Verbaasd me ook dat deze meer sterren krijgt dan deel 1!
Anoniem
Deze film is naar mijn mening echt een aanrader! Zelf vond ik het eerste deel beter, maar deze is ook zeker niet slecht. Het is een goed en duidelijk verhaal. Makkelijk te volgen en er komen veel goede stukken in voor. Als je houdt van spanning en wraak moet je deze film zeker gezien hebben.
Roy
Absoluut geen slechte film met een uitstekende hoofdrolspeelster die uitstekend kan schreeuwen en het verhaal heeft behoorlijk wat diepgang.
Alleen vraag ik me af hoe ze in Bulgarije is gekomen nadat de film begonnen is in New York. Ze krijgt een pilletje in New York en vervolgens wordt ze op een bed wakker in Bulgarije waar ze wordt verkracht.
Maar verder best een goede film.
Anoniem
Jemma Dallender als Kattie, zet in deze film een echt goede en waanzinnig personage neer, respect om dit zo te kunnen spelen, nogal een heftige rol! 'I Spit On Your Grave 2', een tweede film van 'I spit On Your Grave'. Hoewel deze film een vervolg is, kun je toch beide films goed los van elkaar kijken, omdat de verhaallijn van deze twee films toch ieder een heel ander verhaal laten zien, het zijn dus geen films die elkaar opvolgen! Ik wist niet wat ik van dit deel 2 moest verwachten, omdat ik de eerste film al erg goed vond, maar ben blij verrast!

Het verhaal over Kattie is erg ontroerend, meeslepend en de beelden zijn hard, maar wel goed in beeld gebracht. Je moet zeker geen zwakke maag hebben en echt tegen dit soort films kunnen. Al met al als je van dit soort genre houdt, zou ik hem zeker kijken, maar het is wel een film die je hart raakt en die blijft hangen. Het is gewoon onmenselijk wat er allemaal gebeurt en dan te bedenken dat het in het hedendaagse nog steeds gebeurt dat jonge vrouwen seksueel mishandeld worden! Nogmaals, een erg goede film, maar er zitten wel harde beelden in verwerkt!
Anoniem
Als horrofan word ik niet meer zo snel verrast. Maar deze film heeft me wel op het puntje van mijn stoel kunnen brengen. Sadisme-gehalte is zeer hoog, en de film is allesbehalve voorspelbaar. Een aanrader
Patricia
Erg goede film met goede opbouw en veel spanning. Het gezegde what goes around comes around is hier echt van toepassing haha ;)
Ik zou zeggen gewoon kijken, zeker als je net als ik de eerste film ook zo goed vond dan mag je deze zeker niet missen.
Krijg van mij een dikke 7!
Jaco
Deel I gezien en die vond ik al erg goed. Maar dit deel vond ik nog een stuk beter. De film heeft een beetje een slow start, maar als het loskomt komt het ook goed los. Het gedeelte waarin de hoofdrolspeelster ontvoerd, gemarteld en verkracht wordt, is heftig. Maar haar wraak is meer dan zoet. Spannend en tot op het laatst boeiend. Wie niet tegen bloed en martelingen kan, kan deze film beter overslaan
Anoniem
Beslist een hele aangrijpende film en zeker geloofwaardig geacteerd. Vooral genoten toen Katie wraak nam. Zeker geen film voor de tere zieltjes, maar voor iedereen die dit genre kan waarderen een aanrader!
Nicole
Jemma Dallender als Kattie, zet in deze film een echt goede en waanzinnig personage neer, respect om dit zo te kunnen spelen, nogal een heftige rol! "I Spit On Your Grave 2", een tweede film van "I spit On Your Grave". Hoewel deze film een vervolg is, kun je toch beide films goed los van elkaar kijken omdat de verhaallijn van deze twee films toch ieder een heel ander verhaal laten zien, het zijn dus geen films die elkaar opvolgen! Ik wist niet wat ik van dit deel 2 moest verwachten, omdat ik de eerste film al erg goed vond, maar ben blij verrast! Het verhaal over Kattie is erg ontroerend, meeslepend en de beelden zijn hard, maar wel goed in beeld gebracht. Je moet zeker geen zwakke maag hebben en echt tegen dit soort films tegen kunnen. Al met al als je van dit soort genre houdt, zou ik hem zeker kijken, maar het is wel een film die je hart raakt en die blijft hangen. Het is gewoon onmenselijk wat er allemaal gebeurt en dan te bedenken dat het op hedendaags nog steeds gebeurt dat jonge vrouwen seksueel mishandeld worden! Nogmaals, een erge goede film maar er zitten wel harde beelden in verwerkt!
jessica
Spannende film met goede acteurs. In het begin gebeurt er nog niet zoveel totdat Katie ontvoerd wordt. Het is een zieke film waarbij je erg meeleeft met Katie. Het mooiste gedeelte is wanneer ze wraak neemt. Je moet wel tegen wat bloed en viezigheid kunnen voor deze film. Ik geef deze film een 7.
loading