Heksen Bestaan Niet: Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela, één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door eeuwige duisternis op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen tegen Concuela's kwade plannen.
×
Heksen Bestaan Niet
Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela, één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door eeuwige duisternis op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen tegen Concuela's kwade plannen.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Heksen Bestaan Niet
Geschreven door: Anoniem
   23-12-2014
Leuke film denk ik ik ga nu kijken hoop dat het een top film is en ja ik ga ervoor
Geschreven door: Anoniem
   01-12-2014
Wat een leuke film echt iets voor kinder van een jaar of 5 6 kinderen die hebben vaak wel nachtmerries over zo iets en nu komen ze er achter dat ze niet bestaan! SUPER Film!!
Geschreven door: Winny
   23-11-2014
Ondanks dat we deze film al in de bioscoop hadden gekeken wilden mijn dochters hem graag nog eens zien. De film zit goed in elkaar, leuk verhaal en een goede opbouw van het verhaal. Het acteerwerk vind ik, als volwassene soms wat minder (voornamelijk door de sterheks DO). Mijn dochters van 6 en 8 vonden de film verder geweldig.
Schrijf zelf een review