Wiplala (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wiplala is een vrolijke avonturenfilm voor de hele familie over een 10 cm groot mannetje uit een land waar iedereen kan...
Wiplala

Wiplala

Avontuur Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 36 min

Wiplala is een vrolijke avonturenfilm voor de hele familie over een 10 cm groot mannetje uit een land waar iedereen kan toveren, al noemen ze het daar tinkelen. Wiplala kan echter niet zo goed tinkelen, daarom besluit hij het land te verlaten. Kruipend door een hele lange gang belandt hij in de keukenkast van de familie Blom. Meneer Blom, de vader van dit eenoudergezin, heeft weinig tijd en aandacht voor zijn kinderen, de verlegen Johannes van negen jaar en de zelfstandige twaalfjarige Nella Della. Wanneer Johannes per toeval Wiplala in de keuken achter een pot pindakaas vindt is hij blij iets voor zichzelf te hebben, maar het lukt hem niet lang zijn vondst voor de rest van het gezin verborgen te houden. Nella Della vindt het kleine mannetje wel interessant en spannend, maar meneer Blom gelooft helemaal niet in tinkelende kleine mannetjes. Totdat Wiplala per ongeluk de hele familie in een restaurant klein tinkelt. Als hij niet in staat blijkt te zijn ze weer groot te maken begint een spannend avontuur van hele kleine mensen in een hele grote wereld.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Thanh
Echt een leuke kinder film

Reviews

Shirley
Wiplala, een klein mannetje,komt in de mensenwereld terecht en leert goed te "tinkelen". De film is een beetje anders dan het boek, maar komt in grote lijnen wel overeen. Annie M.G. Schmidt schreef hele leuke boeken en dit is er een van. Leuk om te kijken, vooral de scene met de duiven.
Gerard
Gezinsfilm? Moet je wel veel van je kinderen houden of veel door de vingers zien. Slechte special effects, rampzalige setting. De film moet in de winter lijken te zijn opgenomen maar dat komt totaal niet over. Zoals in meer Nederlandse films draagt elke acteur spiksplinternieuwe kleding. Het huis van de alleenstaande vader ziet er uit alsof het pas net bewoond is. Ondanks de twee kinderen en het gebrek aan een moeder is alles spic&span. Nergens een vlekje te bekennen. Kortom je bent je heel de film door er zeer van bewust dat alles nep is. En niet een beetje ook.
Maar goed, als kinderfilm ok?
Anoniem
Zoals de titel al zegt, super leuke film voor elke leeftijd. Ik had nog nooit van Wiplala gehoord maar vond de vorige verfilmingen van Annie MG ook erg leuk (vooral Minoes en Abeltje). Veel humor, leuke cast. Echt een aanrader!
Anoniem
De allerleukste familiefilm sinds jaren, spannend, grappig en een plezier om met het hele gezin naar te kijken! een absolute aanrader.
loading